Khamis, 22 Januari 2009

SERBA SEDERHANA

Malam td, kami buat jugak sambutan ulangtahun kelahiran danish.

Ala kadar dan begitu sederhana. Memula tu pikir nak buat ari minggu nanti. Kut2 nak masak pape kan. Tp mikir kan aku ni bukan pakar memasak dan MIL jugak macam tu (hiks), makanya buat mlm td terus lah, Ringkas jer.

Beli kek dan jajan. Pastu goreng mihun putih plus ayam goreng ala kfc. Ajak je kawan2 danish dekat2 rumah. Ok la, at least ada birthday party bagi dia. Hik hik









Alhamdulillah, semua org kenyang dan makanan habis, Tak membazir. Syukur.

26 ulasan:

saya berkata...

wahh..meriahnya kek dia. sap ada kereta payung bagai. hehehe.. happy birthday!!!

bat berkata...

yeap yg fentings.. sumer org happy kans..

MasNurin berkata...

best lah bila buat besday ada besday boy dan gal participate. Nurin ari tu cakap je pandai tapi penakut langsung tak mau bergambar. Kek nya cantik rasa sayang jer nak makan.

Mommy Lily berkata...

happy birthday danish !

semoga membesar menjadi anak yg soleh

tkpe celebrate simple2 pun anak mesti happy doh

rina berkata...

meriah sungguh bday cake danish... budak2 ni asalkan ada cake boleh tiup lilin kawan2 dtg... itu dh buat doang seronok giler dah.

Zareda Norman berkata...

KV

ya penting birthday boy happy dan mama pun lega..:)

kirana berkata...

happy besday danish!
ok la tu ada gak celebration...at least ada gak kenangan bila dia tgk nnt..hihi

nanonano berkata...

simpankan sayep payung comey itu !
:p

Jasfyra berkata...

happy belated besday danish...
meriah sungguh majlis ni..

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. bestnya kek danish siap ada car lagi.. cantiknya.. meriah gak besday party dia..

Purpleheart berkata...

Isy meriah sungguh tuu.. bukan majlis kecik lagi dah tu.

Intan Rosnitta berkata...

Majlis besar/sederhana x penting, janji semua org puas hati. Danish pun nmpk happy je!

:)

Ummibatrisya berkata...

birthday boy happy mana pun happy kan :)

ummi suka tengok rumah KV, cantik :)

bihun singapore ke?

kat sini kami panggil bihun singapore untuk bihun putih :)

tetiba rasa lapar pulak :)

atty's berkata...

ala kadar pun kira meriah tu..tu yg penting danish happy..
happy birthday for danish.

aNIe berkata...

Mesti birthday boy tu seronok sebab dpt kek yang cantik dari ummi dia...

SELAMAT HARI LAHIR buat Danish...

Ungku Nor berkata...

takpe je sederhana, janji meriah kan?

CikguZue berkata...

happy birthday juga buat Danish. semoga menjadi anak yg soleh...amin.
bestnye kek.

green apple berkata...

amboi, tingginya tempat letak kek, cam feeling-feeling bawak hantaran meminang gitu.

- tety - berkata...

meriah bangat deh party danish... SYOK!

Alinlai berkata...

wah makin hensem b'day boy :) tak pe kecil-kecilan yang penting hepi :)

achik berkata...

hepi belated besday danish.. :D

Sastri berkata...

kak... kek dia ada kete tu mesti dia suke sangat kan? biar sederhana tapi meriah kak... :D

~~ciklinn~~ berkata...

wah meriahnyerrrr..... mesti sonok bangtt anak teruna tu kan.....

hepi besday danish semoga jadi anak yg soleh duni aakhirat yer...

{Suria Muhammad} berkata...

Happy birthday danish! a day earlier than mine, blh bt gang neh! ;)

shuzana berkata...

besh nyer birthday party danish..hepi birthday denish..semoga menjadi anak & abang yg baik ye sayang..

cendawanintim berkata...

happy birthday danish...