Khamis, 29 Januari 2009

BABY WALKER

Erkk.. ker korang panggil benda alah ni apa eks??

Apsal la masa dina blom boleh berjalan tu ari aku tak jumpa menda ni kt bundle. Dah berlari melompat baru jumpa. Huhu.

Tapi aku tetap beli melepas geram sbb harga RM 2 sajork.







sakan dina menolak menda tu. Hahaha

Mama dina tah pape kan?

18 ulasan:

rina berkata...

giler muroh... dah ler brand FP

Aku Bukan Bidadari berkata...

hish 2 hinggit jer? giler murah..akak nk kirim ar bleh tak?? giler jeles nih

KV berkata...

rina,
sbb brand FP tu ler ai beli. Haha

tiara,
okeh insyaallah kalo ada akak tolong belikan. Biasalah brg bundle, tatau apa yg ada kan.

Ummibatrisya berkata...

kv,

ummi pun geram tengok,

brand mahal pulak tu :)

MasNurin berkata...

biar betul fisher price harga rm2. Aku memang suka jenama tu. Menan jenama tu semua elok2.

Tijah Lawa berkata...

mak aih murahnyer. aku mmg sker jer beli brg 2 engget nih. kat klantan ker nih?

- tety - berkata...

adeihh syok giler tuh leh beli FP walker nih ngn rega RM2! jeles okeh!

kakLuna berkata...

baby stroller kot namanya KV?

tp ok la...dh bjalan melompat pun Dina boleh gak guna...buat main..

main mesin2 rumput pun ok gak tu :P

Mak Su berkata...

cuba transformkan taruh mop ke penyapu ker, alang-alang dia tengah rajin tu... ahaks (jangan mare)

Pnut berkata...

KV-nak share pengalaman menurunkan berat badan ni...

jangan le amek nasi..kalau tak amek nasi mmg leh turun berat badan...
actuallykan...nak kuruskan badan ni, azam kena kuat, kalau tak berapa kuat,susah gak...
tp trylah... saya dulu jenis pemakan, susah... tapi end up, bila diet, then bila berat mula turun, seronok dan terus takder rasa nak stop diet...

skrng dah biasa tak makan nasi..
kadang-kadang tak perasan, seminggu tak jamah nasi...

ehehehe

Biarlah rahsia berkata...

wah bestnya..beli kat mana tu?

hehe..nk komen entry bwh...cuba laa yusmira produk halia tu..kot berkesan...kat pasir tumbuh pun ada kedai dia tu.

KV berkata...

ummibatrisya,
sbb brand best tu ler yg kv beli kan jugak. Hehe

mas,
mmg menan jenama tu elok2 sbb tu mahal. Aku carik kt bundle jer. Plg mahal aku beli pun 15 -20 jer.

jah,
kt kelantan byk kedai bundle cenggini tau. Canggih dak? Haha

tety,
dah rezeki dina agaknya. Aku pun trkejut mamat tu ckp 2 hengget.

luna,
ntah nama dia apa.
Bukan dina jer yg main, danish pun konker sesama. Wat mesin rumput la, pembajak la. Mcm2 imajinasi dia.

maksu,
ahahaha..best idea tu. Sementara tgh rajin ni kan.

pnut,
TQ yang.
Opss..nak tanya jugak la. Sementara tak makan nasik tu, pnut makan apa ek? Kv takdak idea la nak makan apa wat ganti nasik tu.

kak bie,
teringin gak nak try yusmira tu. Yg sapu dan makan.

mummysyafie berkata...

adoii...murah nye. kat mana kedai bundle ni?

haslina berkata...

wah seronoknyer...murah je kan..untung budak2 dapat merasa mainan gitu...

KV berkata...

mummy shafie,
bundle kt kelantan. My home town.

haslina,
bukan bdk jer, mak budak ni yg hover hexcited. Haha

Pnut berkata...

KV-saya tak makan nasi tghari, so just makan bihun sup or laksa la paling heavy, tapi selalunya mkn young tau foo, rojak buah, sotong kangkung, tauhu bakar, atau sup sayur...

mula-mula memang susah, sbb sy jenis sangat suka makanan, tapi kuatkan azam, pastu bila dah start turun 1kg, 2kg, 3kg.. kita akan rasa lebih motivasi berat saya dulu masa belum diet ialah 115kg, setelah diet turun sampai 85kg, means 30kg gak turunnya, tapi itu hari emak saya ada kat rumah, asyik masak best, termakan banyak, ternaik balik 2kg..aduhhh skrng diet gila-gila balik..

sarapan pagi, just ambik milo+oat+nestum, in beetween dlm pukul 11 kalau lapar, just ambik apple atau 2-3 keping biskut je..

tghari mcm menu sy kata tadi,

malam repeat same as breakfast..

eedany berkata...

alahai cayang... tak penat ke tolak walker tu.

tapi kalau auntie sure cepat kurus kannn?

:)

bumble_bee berkata...

bundle kt kelantan. My home town.
kat mane tu??? mane tau nak g klantan bole cari.. hehe. ape name kedai? ni g kelantan asyk cari toto je.. haha