Khamis, 4 Disember 2008

PASAR MINGGU

Meh sini nak kompang.

Blog kv ni tak sah kalo tak menunjuk brg2 yg di beli.

Walopun hampeh, tetap nak menyohor. Hahaha

Tu dia, statement. Sendiri naik stage huh!


Semalam, baru lepas audit dalaman. Makanya, hari ni hari raya lah. Wahaha.

So, kv pun mengular ke pasar minggu sekejap. Manusia punya lah ramai. Nak raya katakan. Harus i pun menyibuks uols.

Meh tgk apa yg kv beli.


Hens begs uols. COACH lagik. Wakaka. Tak bley blah. Tapi kualiti dia mmg mebeles. Slalu dorang jual mahai gak. Dekat ratus2 sbb copy 100%. Tapi hari ni lelong RM 35. Hui.. harus i pun meroyan sakan. Mintak 30 pakcik tu tak kasik. Hampeh. Pas ni harus kena bebel ngan laki.;P
Beli ibu dapat anak katanya. Full pakej. Hihi.



Pastu, dah nama nak raya kan (walopun raya haji). Harus lah beli sumthin' utk mak mertua ku. ;P

Tudung bawal no.1 (mmg no.1) dorang lelong ngn rege RM 10 satu. Mana nak dapat. Beli lah 2 lai. Siap bling2 tu weh. Slalu nya time2 nak raya gini harus dorang lelong.


Ni pulak, kes nak mencari sweater utk danish. Sibuk kemain. Malas nak beli yg baru sbb selain rege mahalnya boleh tahan, pakainya tdk. Tapi, tetap kecoh sbb anak jiran ada sweater. Solution nya, beli kt kedai bundle.
Sweater tu kaler merah. Cap tah pape. Alah 2 hengget jer. Tiset tu 3 hengget selai. Boleh la wat basahan.


Beli gak blouse selai. Lawa kan lengan dia. Lengan siti nurhaliza nama nya. Wakaka. Buh nama tak bley blah hokeh!


Dah pusing2 tu, lapar lah puloks. Harus beli jagung rebus dan ayaq sunquick. Heaven!!


Itu je lah nak kompang. :p

17 ulasan:

Anasfadilah berkata...

wah kak kv...coach lagik..

mai la penang,kat batu feregghi

nak coach,lv,gucci

semua ado..

yg paling best dalam gambar

jagung!

wah...lapar..

KV berkata...

dila,
kt sini pun. Nak brand apa, semua ada. Janji pandai tawar menawar. Keh3x

Intan Rosnitta berkata...

Tudung bawal ni wajib intan beli masa balik KB, kalau beli kat sini mau 2-3 kali ganda reganya. Tak berbaloi weh!

:P

saya berkata...

wahh..best la pegi pasar saya suka sangat la tuh..baju tu nama siti nrhaliza?? huishh.. cdg2 baru nak beli tapi sebab nama mcm tu terus takjadi la mcm ni..hehhehe....

Tijah Lawa berkata...

wah!! koc koc hota hey eh?? aku pun ada gak.

GUCCI...rm28 jer. hahah

KV berkata...

intan,
a'a kat sana harul lah mahal, kan?

saya,
bukan baju tu nama ct, lengan dia tu yg nama ct. Wahaha

jah,
keh keh keh. Sama lah kiter.

Ungku Nor berkata...

cehhh..ingatkan kompang ada orang nak kawen..;p

ita.itu berkata...

wah sakan ek ko nyopping..lawa siot beg coach ko tuh..kenan aku

bat berkata...

jeles sehh sokmo adaa baju2 dijual..*meks nanges*

MasNurin berkata...

hehehe aku suka beli dalam lelong.com, macam2 ado.

Sue@MamaMaryam berkata...

tidakkk murahnya..lantak la kv dah blog kite ..suke ati la nak tepek apa pun.. keh keh keh

chantek nya blouse br mu itu.. oo bj ct rupanya..br tau nama dia..

Gee berkata...

Murahnya tudung bawal no 1 tu...kat sini mahal. Ado lagi ko tudung tu? Boleh dok kv tolong belikan utk gee..serius ni..gee masukkan duit pastu kv poskan pd gee.

Ummibatrisya berkata...

kv beli kata mana tu?

semua murah-murah aje :)

nak jugak!

suka orkid ye, cina sebelah rumah ummi pokok orkid dia lawa sungguh :)

KV berkata...

kak unibers,
mentang2 la musim org sanding. Wakaka

ita,
nak kirim ke noks? huehuehue.;P

bat,
byk noks, ada rezeki baik dpt yg best2.

mas,
aku pun ada gak beli dlm lelong. Yg rege singgit.;P

sue,
ahahaha...saje jek.

gee,
yg lelong gituk hari khamis je ada. Sbb khamis pasar minggu kt sini. Kena minggu dpn la pulak. Tu pun kalo ada. Nak kaler apa?

ummi,
depan ofis kv ni jer.
Mintak la ngan cina tu anak orkid.;P

Gee berkata...

Warna putih. Nak 2 helai. Kalu ada kv beli deh. Nanti contact gee, 019 2827834.

Zareda Norman berkata...

lengan baju ct nuhaliza tu memang femes kat KL jufgak..

kak zar pun dah buat sepasang baju lengan ct ni.. bertuah sungguh ct ni...

KAKTINY berkata...

paling suker gambar jagung tuh.. terliur terliur.. huhuhu