Isnin, 15 Disember 2008

BUNDLE

Lunch hour td, kv sempat gi kedai bundle.

Tak sedap duduk kalo tak gi menyibuk sama. Nak2 kalo hari brg turun (brg baru sampai la tu). Kih kih.

Oh ya, hari ni kv sempat beli kerusi rotan bulat ni. Dah lama dok mengidam nak kusi ni tapi susah la nak jumpa kt sini. Kalo ada mmg mahal la sgt.

Kusi ni mmg saiz besar bagak tau. Kalo kv duk 2 org ngan hubby pun muat okeh. Harga nya 40 hengget jer. Alhamdulillah, budak Miey tu bagi murah jer. Tawar 35 hengget di tak kasi.



Tapii..dia tak bagi kv bayar menda alah kt bawah ni. Kasut skolah bata b-first utk danish (masih baru), pembaris beratus ratus kpg dan 2 bijik cawan fine china ala2 vantage.




Dan kv beli gak kusi ni. Boleh letak kt hall atau kt bilik. Rm 18 hengget jer. Kayu solid lak tu. Kusyen dia pun gebu jek.


Itu jer lah brg yg kv beli. Benda lain malas nak memilih.;P


P/s: tgh terfikir nak muat apa la kusi tu nak bawak balik rumah nanti. Bawak blk ofis pun kawan yg tolong. Haha. Nanti2 lah fikir. Janji beli je dulu. Kan? Hehe.

26 ulasan:

oren... berkata...

hahahaha..

aku baru nak tanya, camana ko angkut kerusi bulat gedabak tu dari kedai bundle..

atty's berkata...

murah je kv..
cantek lak..tuh..

Ungku Nor berkata...

ehehe..sewa lori je la yang oii, sekali hangkut suma tu.

KV berkata...

haha..mmg masalah nak bawak balik rumah ni. Huhu
Hubby ckp tunggu sorento siap servis nanti dia angkut. Sehari dua lg. Hehe

Hanisumayyah berkata...

Kv..alahai murahnya kerusi bulat rotan dengan kerusi biru tu...kalau ada kat sini mau saya rembat gak...pernah survey kerusi bulat tu tapi huii mahal sungguh rotan sekarang...

aNIe berkata...

Hahaha...gelak akak...dah beli tak tau nak bawak balik...tapi betul kata KV...yg penting beli dulu..murah tu...berbaloi sunggu...

nanonano berkata...

sronoknye org
hr2 mikir nk sopim ape jer,
hihihi :p

sya berkata...

eh KV cuba tanya kedai bundle tu ada cawangan kat sini tak? kak sya dah lama ngidam kosi tu

edyan7 berkata...

arrrgghhh... jealousnya... aku suka gi kedai cam tu... yang kita tak tau apa kita leh jumpa...hahah.. isu ko kali ni...mirip2 le kena ngan isu aku... kat blog! sehati berdansa nampak..hehe

are berkata...

kv...comella krsi2 tu...kat maner kedai bundle ni...nnti blk m'sia bleh tak kv bwk kt kat kedai tu.

Zareda Norman berkata...

tengah pikir ni.. kat bundle buleh beli krosi meja semua yer..

Aleeya berkata...

lawa laks kusi bulat tu ...

cendawanintim berkata...

lawa la kusi tuh..buleh tawar dapat 35 inggit lagik..bestnyer..

Tijah Lawa berkata...

wah!! kat mane kedainyer tu? tijah nak sewa lori nih...

Mommy Lily berkata...

murahnye kv... seronok kalu blh beli brg2 bundle gini gak... kl tkdok la

Intan Rosnitta berkata...

Sungguh jeles daku. Ada perkhidmatan antar sampai S.Alam tak?

Kakakakaka

:P

Sue@MamaMaryam berkata...

KV ni yg daku jeles.. sukala semua brg2 yg KV beli..

Mak Su berkata...

tentu best dok kat kerusi bulat tu, kan

- tety - berkata...

jeless seh... untuk kv bleh g bundle hk byk cois... cuns2 lak tuh...

Jasfyra berkata...

murah dan cantik = mmg idamanku..
hahahaha
kv, daku makin jeles nih..rasa nk wat umah kt kelantan je nih..hahaha

rina berkata...

bayar x sampai rm100 mcm2 buleh dapat. syok tu...

Biarlah rahsia berkata...

kv...kedai bundle mana tuh?

lenkali ajak k.bie pi sekali tau.

~~ciklinn~~ berkata...

KV kat mana yerk kedai bundle tu.... berkenanlah dgn kosi belang2 tu..

shaliza berkata...

kv,blh tau dok bundle ni kat area mano?

KV berkata...

kedai bundle yg kv pegi ni area pasir puteh. Kalo nak tau lebih detail, ym kv kat bandito_danish@yahoo.com
maybe kv boleh bagitau lg jelas.

KarL berkata...

kat maner yer beli kerusi 2?nti reply kat email ni-
saramayabella@yahoo.com,bkenan gak