Khamis, 20 November 2008

INI TAK ADIL!!!!

Ini tak adil.

Mentang2 lah kv ni baby girl (wah, baby girl! tu!). Hahaha.

Unit kv ni, kalo musim tengkujuh harus dibahagikan boot dan baju hujan seunit sorang. Tiap2 tahun semua ahli unit dapat, tapi tahun ni kv dan kak Y tak dapat (kami je baby girl unit kami ni). Hoho

Kenkononnya, kami ni baby girl (lagik?) tak yah berjaga jaga untuk banjir. Abih tu, Masuk kan nama kami dlm senarai petugas banjir tu kenapa???

Wah, nak marah ni!!

Masalahnya, my hubby pun dapat walo pun dia unit lain. Iskhh!!! Jeles ma!!


Boot hubby.


Baju hujan hubby.


Ahahaha... tadek la nak marah sgt pun. Lagi pun bkn kv pakai pun boot tu. Baju hujan pun humban dalam lemari jer.

At least tukar la ke sesuatu yg best ke kan? Tudung bawal ker? Wakakaka

Eh, kalo dapat, best tu!!!!

14 ulasan:

nanonano berkata...

lahhh akak ni,
alang2 nak mintak,
jgn tudung bawal..
mintak gelang mas trusssssss~
kikiki

haJa*darLingZ berkata...

alahaiii...mntk la boot yg ala2 paris hilton pkai tu kak...kelasss...

sya berkata...

Laaa... apa guna tudung bawal bukan leh lindung hujan..

Zareda Norman berkata...

KV
yerlah alang alang boleh tukar terus jer mintak gelang mas.. ehhehe

macam unit kak zar pun kami selalu masuk hutan so setiap tahun dapat jungle boot dan peralatan berkhemah macam khemah, sleeping beg.

Aku Bukan Bidadari berkata...

ekekek baik minta duit
wah kasut tu pun dpt eh? leh pakai raya haji nnti :D

Sue@MamaMaryam berkata...

hahaha kv nih.. suke dia je nak tudung bawal.. ala klu sy pun suka dpt boot n bj ujan free.. hahahaha..simpan buat koleksi..

Ungku Nor berkata...

akak tak kisah.
janji pree!
hehehe

NONIE AZIZ berkata...

aku pun sama ngan Kak Ungku janji free...kekekeke

KV berkata...

masalahnya, sampai ke saat ini suara ku tidak di layan. Hampeh!!

CuTeMiUt78 berkata...

kv.. ada ke musim banjir nak minta tudung bawal.. minta ler bot laju skali.. heh..heh..heh

Intan Rosnitta berkata...

Mmg matching sangat kv. Baju hujan tukar jadi tudung bawal (fesyen terbaru!).

Bila2 kv free, ambik tag kat rumah k!

:D

saya berkata...

wah..baiknya company bagi booot & rain coat. bagus2...

cendawanintim berkata...

yang free, harussssssss diamik nok!

Aleeya berkata...

he he mintak le tudung batu warna lak he he