Khamis, 20 November 2008

TOLONG LAH!!!!!!

Eiii....kv menyampah tatau nak cerita camana!!!

menyampah nya alahai !!!!!

Tuhan jer yg tahu.

Masalah ni dh lama. Bukan masalah kv pon. Masalah org lain.

Tapi kita ni ada mata melihat, ada telinga mendengar. Tetap tak terlepas dr pengetahuan tau.

Dah tau kita ni bini orang, kenapa masih sibuk nak mencari pasangan??? Nak berpacaran macam anak dara??

Adakah terasa diri terlalu laku sampai tak ingat dosa pahala??

Atau pun rasa best sbb asyik dibelanja???

Malu la sket dgn title dan tudung tu!!!!


p/s: bukan aku jeles,k. Tapi menyampah dgn org yg tak sedar diri ni!

19 ulasan:

Aku Bukan Bidadari berkata...

wah spa tu kak?

kirana berkata...

nk tjuk saham dia tinggi lgi tu ekekke

PuteriSatu berkata...

emmm...tuhla kan..orang kata dah jadi isteri orang kenalah pandai bawak diri...kan...jaga maruah diri...

saya berkata...

itu namanya kurang kasih sayang tu... so kv jgn mrh2 dia perli2 dia..patot bagi sumbangan kasih sayang kat dia. hehehhehe....

MasNurin berkata...

Mas pun tak suka puak yang ni. Diorang biasanya nak tengok share tinggi lagi ke tak. Kalu KV keje gomen boleh ler panggil ustaz kasi tazkirah sikit. Selindung2 lah atas nama ceramah agama, pastu selit sikit bab tu. Kalu keje private payah ler sikit.

Sue@MamaMaryam berkata...

mana2 pun ada manusia jenis ni tau.. klu x bini org , laki org...hurmmmm

Ungku Nor berkata...

dia saje nak test market kot..hehehe

kakLuna berkata...

yang bertudung tak semesti beriman..
tapi yang beriman pasti bertudung..

:)

sya berkata...

sabau sabau sabau..

nanonano berkata...

ishkk..
yg ank dara ni pun xgatai,
inikan die..
:D

KV berkata...

hmm...sekadar kuahan perasaan yg betul2 menyampah. Kvtak sound dorang (2 org tau) secara direct. Tp mmg dah sound secara apa yer. Mmg dorang paham pun. Tapi buat2 tak paham.

CuTeMiUt78 berkata...

uiishhh.. sapa tu kv..?? emmm.. memang tak patut pun.,. klu dah jadi isteri org tu.. buat la cara isteri orang.. jgn ler nak tunjuk saham dia tinggi lagi... issshhh orang macam tu pun ada ke..

Zareda Norman berkata...

husihhhs daring tol ek, kat KB pun ada kes macam ni? ni lah dugaan isteri isteri yang bekerja ..

Aleeya berkata...

adoiyaiii aku yg baca pon nyampah he he

Pnut berkata...

kat opis saya pun ada specis gitu...kita yg nengok alahai...rasa macam nak pangggggg je sedas...
gedik kalah anak dara...

Mak Su berkata...

shiapa? shiapa?

Angah berkata...

nak komen pun tak tau.. camtu la perangai manusia.. dah tau salah pun nak buat jugak.

Intan Rosnitta berkata...

Try citer detail sikit...

edyan7 berkata...

memang ada org cam ni... test saham ada lagi ke tak, walau bergelar isteri orang...ish... geli ah!