Selasa, 25 November 2008

DAN LAGI TAG TIG TUG

Pagi ni nak lesaikan hutang jasfyra plk.


Syarat2nyer.. SILA BAGITAU
1. Berat sebelum mengandung

* masa danish dlm 58kg kut (aku mmg asal dh gemuk tau)
* masa dina dlm 61 kg kut (lupa daa) dengan ketinggian 161 cm (pun lupa gak ni sbb ukur kt lain tempat, lain bacaannya)


2. Berat terakhir mengandung sebelum bersalin
* masa danish dlm 60kg kut (mabuk teruk sampai ke 7 bln, lg pun danish kan lahir awal)
* masa dina dlm 75kg kot (agak2 jer..lupa weh). Gemuk giler!!


3. Berat selepas habis pantang
* Masa danish mmg kurus sesangat (tp lupa la namun lps tu mencanak canak naik, tak turun2. Huhu)
* Masa dina walo pun sebulan tak selera makan (dlm pantang)ntapi berat turun sket jer. Dlm 65kg kut. Haha


4. Apa yang korang suka makan masa mengandung
* masa danish semua tak lalu. Takdak selera sungguh.
* masa dina suka western food. Tgh mabuk boleh makan roti bakar jer.


5. Hospital mana anda bersalin
* masa danish bersalin kat HUSM, Kubang Kerian. Kes kecemasan. Lahir premature.
* masa dina bersalin kat Pusat Perubatan An Nisa', Kota Bharu.

6. Tunjukkan gambar mengandung at least 5 kpg.. yg penting sekali gambar masa last pregnant


Gambar2 ni masa pregnant kan dina. Sayang sunguh masa pegnant kan danish takdak gambar. Mabuk teruk sampai tak terfikir pun nak bergambar. Rugi woo!!

Masa ni dlm 5 bln pregnant kut. Jalan2 ke terengganu. Time ni mabuk dah ok sket.





Ni pun pregnant 5 bulan lbh kurang. Bawak danish tgk burung unta.


Hah, masa ni mmg sarat benar. Tgh tunggu masa. Mmg buruk giler. Gemuk gedempol. Muka sembab, hitam (hangus), hidung besar. Haha. Sampai kena ejek ngan ofismate tau. Buruk sgt kaedahnya.

Ni pun satu lagi. Paksa gak hubby ambik gambar nak wat kenangan. Masa ni nak tgk cermin pun malas. haha.


Takpe lah, huduh ke, buruk ke, janji aku dah dpt baby girl. Hihi

"
"
"
"

Si bulu mata lentik ni ha!!!



ok, aku nak tag....

1. mama risya riana aka nonie
2. kak bie
3. kak ungku (ada tak gambar ngandungkan anjib??)
4. cendawan intim (lagi2 ko yg kena. Haha)
5. Sitilina (hiks, buat tau)

ok daaa!!

sapa lg yg telah tg kv??

sila bagitau yer!! Hehe

10 ulasan:

Intan Rosnitta berkata...

Nasib baik kita tak kena tag.. Horey!

Nanti kutip tag kat blog tau, tag workstation tu!

:)

bat berkata...

keh keh KV meks kans buruk giler muka masa preggy huhu.. that's why talak gegambo adehh nyesal laks..

KV berkata...

intan,
alah, rugi tak tag intan!! Huhu

bat,
mmg buruk giler aku kan? Takpe lah, kenangan. Hihi

oren... berkata...

sib baik tak kena..muahahaha..

kalo kena pun, aku tak leh buat, sbb takde gambar..org semekin, kamera takde, hp camera pun takde..

Biarlah rahsia berkata...

nnt k.bie byr tag kv jap lg yea...

nono berkata...

salam,

akak...g blog NONO..ader TAG menanti..ekekekeke

Ungku Nor berkata...

adoiihhh..meroyan jugak aku ni karang asek kena tag je nih..hehehe

cendawanintim berkata...

seyes wakkkk....kita takder gambo masa peknen, sebab gambo tuh sumer lam tepon yang kena curik...huhuhuhuhu...

Purpleheart berkata...

Tak kisah le muka lawo ke dak, kata orang masa ngandung kalo buruk muka, anak dah amik seri muka mak. Betul le tu..

Jasfyra berkata...

ooo...danish premature ye..
xper ar..yg peting dah dapat sepasang.daku jeles nih kv...nk anak boy gak..uhuksss