Selasa, 25 November 2008

MENUNGGU SANG SUAMI

Hiks... tadi kv mengekor encik suami pegi ke kota bharu.

Malas nak join dia jumpa someone, kv di drop kan dekat kb mall sementara.

Kv benornya nak beli hadiah utk anak buah yg nak kawen ujung minggu ni.

Boring jalan sorang2, tekak pun dahaga. Pi minum kat food court.

Dok sensorang cenggitu rasa pelik pun ada.



Pemandangan depan kv.


Pemandangan sisi kv.


Bukan minum je tau. Siap beli croissant, chiken pai dan tart telur. Tapi makan chicken pie jer sbb lunch nanti nak pow encik suami.


Pusing2 beli hadiah utk anak buah yg baru lahir. Pah tu encik suami call ckp dh nak ambil. Terus gi tesco. Dah lapar dah pulak perut aku. Huhu

Masuk kenny rogers. Sbb berdua kan. Kalo ngan dina haram nak makan. Harus habis dia tawaf. tak kuasa eh.


Suasana.


Motif apa tatau letak penghadang besi ni.


Minuman dan muffin?


My meal.


Encik suami meal.

Pastu bergegas gi beli hadiah sbb nak kejar masa masuk ofis semula.

Dan update blog. Hihi

16 ulasan:

marinahunny berkata...

amboi2 kv, ni kira mengulor wktu kej a las ni...hhehehe

Zareda Norman berkata...

sebba lagi tu dating berdua duaan.. hehhe

Yunus Badawi berkata...

taste org putih nampak? Saya kalau pegi KB suka makan ayam percik Yati.

Ungku Nor berkata...

cuci la mata puas-puas..selalu tu tak sempat kan? asek nak kena ngejar Dina je..hehehe

KV berkata...

marina,
hik hik..ular bengkang bengkok.

zareda,
ada peluang terus on.

yunus badawi,
kebetulan tekak rasa nak makan western. Hik hik

kak ungku,
ya betul sekali!! Haha

Aku Bukan Bidadari berkata...

isk ..nampak sedap lak kenny roger nih.. isk

Sue@MamaMaryam berkata...

oo jln2 ek.. nape x ajak??? keh keh keh

Gee berkata...

Lama nya dok make kenny roger ni. Terliur lah pula.. Raya haji ni tak tau boleh balik ke dok..kalu banjir, nampok gayo keno rayo sini lah...tak bestnya..

Intan Rosnitta berkata...

Tetiba rasa nak makan kat Kenny Rogers la pulak!

:P

Biarlah rahsia berkata...

bila masa dh bukak kenny rogers kat tesco tu? tak sedar pun...nmpk benor jrg pegi supermarket...hehehe

bat berkata...

sempat lagi tu nyah.. kemain berdating yach... huhu

Mak Su berkata...

besi-besi tu? buat gantung kad raya kot? ahaks

cikdinz berkata...

uihh...makan kenny rogers ye..

cendawanintim berkata...

KV,

memang kalu duk lepak sorang2 rasa something ajer kan...

green apple berkata...

best okkk macaroni cheese itu.
aku dah haramkan diri memakan cheese.

tapi tetap gemuk.

jadi apekah kita perlu taksub dengan pemakanan yang sihat?


KATAKAN TIDAK!!!

my little family berkata...

MA tak pernah lagi makan kat food court KB Mall tuh. nk kena singgah skali la..bkn pe tiap kali balik kel, rushing smcm je..KB Mall pun xsempat ronda betui2..huhu