Rabu, 22 Oktober 2008

SUATU PETANG DI TEPI PANTAI

Suatu petang tu, ketika dina asyik beronar, kami takde arah tuju. Pusing punya pusing, ke pantai kami mendarat, Hihi



Pemandangan.



Makan lok ceng.



Tgk org main paraglider.



Cubaan basuh tangan.



Paraglider lagik.


Dina siap duduk dah.



Wah, hepi semacam jer!



Danish join sama.



Dina dah bukak baju sbb tak bawa baju spare.



Dina teringin nak join bebudak lelaki main pasir.

17 ulasan:

Gee berkata...

pantai kat mana ni kv? siap ada paraglider lagi..

oren... berkata...

dina join diaorg tak?

KV berkata...

gee,
pantai irama, bachok.

oren,
mmg dia nak join. Kami tak bagi. Hihi. Asyik ulang gi situ jer.

bat berkata...

ohhh dah lamanya tak pantai kaedahnya.. huhu

Aleeya berkata...

dulu2 pon suka tepi pantai main pasir...cantek view nye kan..

aNIe berkata...

Dina suka pergi pantai...dah ada solution sekarang...kalau dia beronar lagi...bawak pi pantai...

CuTeMiUt78 berkata...

wah..kat ne ni.. macam seronok je tgk pemandangannya

nanonano berkata...

lok ceng tu hape kak?

ILA berkata...

Salam loncat ke sini;)
ohh..Pantai kat Bachok kelantan ye.
Paraglider tu sememangnya aktiviti di sna kerrr???
mcm mana cuaca kat kelantan??
Kat selangor dah musim tengkujuh:(

KLMari berkata...

Baru nak tanya apa tuh lok cheng..hehhehe...Lama dah tak pergi pantai..:)

KV berkata...

~ lok ceng tu satay ikan.

~ cuaca kt sini baru jer hujan sehari dua ni. Best skt ar. Hari tu panas jek. Sakit pala.

cendawanintim berkata...

lamanyer tak pi pantaiiii...

Nik Ha berkata...

Beh tu! dah lama tak bwk Hakimi g tpt2 cegitu :(

Zareda Norman berkata...

bes kan.. boring boring.. bleh pi pantai..

Kat KL ni takat Pantai dalam dan lembah pantai ajelah..

Mak Su berkata...

wahhhh, maksu pun nak join dina lah

nono berkata...

salam,

br NONO tahu.."lok ceng" tue "satay ikan" rupe nye erk kak??
NONO tanye member opis..dorg sume gelakkan NONO...."hilir" kate nye...huhuhuhu

KAKTINY berkata...

uiiii... bestnyer.. lama tak pegi pantai.. huhuhuhu