Rabu, 8 Oktober 2008

JALAN2 KE RUMAH KAWAN

Ahad lps, kami cuti. Ye lah, sabtu tu kan kenduri. Ahad tu acara basuh kawah la pulak. Hihi.

Ptg tu takdak keje. Danish ajak gi tesco. Olos, boring la. Gi kb mall. Wahaha..

Kt kb mall, kv memerut lak. Kebuluran kut. Sbb nya hari sabtu tu langsung tak jamah makanan. Togok air sirap jek. Pagi ahad tu, jam 11 baru jumpa nasik. Perut beronar lak pulak. Memulas, nak muntah dan nak pitam. Gi makan bubur nasik mcD. Lps tu baru hilang sket fening.

Lps kt kb mall tu, hubbt tanya boleh ke nak singgah rumah Nuar. Nuar ni kawan kami. Semenjak dia dok rumah baru, tak penah lg gi rumah dia. Dah la dia tak dtg kenduri kami. Dia gi kenduri anak buah dia.

So, kami pun singgah la. Hubby siap solat maghrib kat situ lg.

Rumah Nuar.


Julie siap goreng mihun lg. Adoi, mmg rasa bersalah betul menyusahkan julie. Tp julie biasa lah, kepoh tak hengat. Bisneswoman kan, kena PR bagus. wakaka


Danish tgh menengok Faiq main bunga api. Terliur sama lah tu. Dina tak pikir apa dah, meluru je nak main sama.


Hah, nampak tu. Masing2 sibuk nak join main bunga api.


Suasana rumah nuar dan julie. Lawa sungguh.




Buat nuar dan julie, ada masa datang rumah kami pulak tau.

Terima kasih atas layanan yg mesra.

13 ulasan:

bat berkata...

wahhh memang sebulan braya neh.. hehe yelah bila lagi nak ziarah kans..

nanonano berkata...

x abes lg beraye kak?
hebat !
meh la dtg umah sy lak
:p

KV berkata...

bats,
mmg raya sakan ni. Tadek sapa nak wat open house ke?Nak pegi ni! Hehe

nana,
awat dok jauh kat kontan nu? Cer dok kota baru, sure ahkak dah sampai dah tau!

HappyIrfa berkata...

SALAM KV..
wah meriah kenduri umah kv.rugi xdapat join..maybe next time

Zareda Norman berkata...

KV
sakan nya raya.. kak zar ni kat KL tak sempat lagi pi rumah sesapa.. asik orang datang aje ke rumah

KV berkata...

irfa,
takpe, next time lor.

kak zar,
hihi..rasanya ramai dah yg hadir masa kenduri hari tu. Tu yg tak sibuk dah di hari2 lain.

Intan Rosnitta berkata...

Jem lagi ke kat KB lo ni kv??? Perantau2 semua dah balik negeri kannnn

:D

PuteriSatu berkata...

selamat hari raya...raya sakan ni...kan..sampai ke malam...

Mak Su berkata...

seronoknyer

Ungku Nor berkata...

bila la rumah akak nak lawo cenggitu..hehehe

KV berkata...

intan,
jalan dah kembali pulih. Pasar pun dah lengang.

puteri satu,
hihi...sampai ke mlm beraya ni!

maksu,
kurang seronok sbb sakit perut.

kak ungku,
a'a kan, bila la rumah kita nak lawa mcm tu! Huhu

nasazfrog... berkata...

besar gak aktiviti beraya kat sane yer kak,,, meriah sungguh... :)

Aleeya berkata...

jalan2 beraya ehh..tka sempat lagi gi open house kengkawan maklumle minggu keje..