Selasa, 5 Ogos 2008

Semalam, kv pegi site. Dh lama tak kluar since melahirkan dina. Byk buat keje ofis sajork. Tp bila ada item baru yg blum penah kv lihat, harus lah menyibuk sama. Hihi







Projek kompleks bangunan pejabat tuuut. Tp ada jeti dan boat ramp. So, pemandangan kat situ harus lah lawa. Err...kv takut benor kut2 kaki terpeleot jatuh antara celah2 plate temporary jetty tu. Seriau weh!

Best gak mengintai ikan todak main kejar2. Tak dan nk snap a picture! Kaler biru2 gitu ikan todak nya. Comel sungguh. Ada byk anak ikan belanak kt bwh jeti tu. Wah, jakun ni!

11 ulasan:

Gee berkata...

KV, boleh bagi resepi mee celup tak, nak balik Besut lambat lagi..

KAKTINY berkata...

hati2 KV oii.. jgn nak tangkap gambo anak ikan punya pasal.. kaki terpeleot masuk dlm lubang tuh.. takpun handphone jatuh dlm air.. dh naiya..

saya berkata...

kv..amik la gambar ikan todak tu saya nak tengokk..hehhee

Intan Rosnitta berkata...

Nama lagi Grad UTM... haruslah jln2 kat site sekali-sekala kannn kv!:)

KV berkata...

gee,
ayayayaya...kv tatau resepi dia. Yg kv tau, pi kedai, order dan makan. Soriiiii. Huuhu

kaktiny,
hihi..mmg seriau!

saya,
tak sempat weh, laju sgt main kejar2 tu.

intan,
hik hik..kdg2 malas gak pi sbb panas. (ngada2 ni)

viruspadu berkata...

kalau saya

saya pun jakun tak hengat hihihih

:p

kakLuna berkata...

todak biru kalo ko tangkap byk2..ko buat meniaga..haha..ko jugak untung...

cendawanintim berkata...

lorrrrrrr, ikan todak??

yang camana tu erk??

Mak Su berkata...

betul ker ada ikan todak?

Ungku Nor berkata...

todak biruuu??
waaaa..dasat.
macam ikilan mild seven tuuuu..hehehe

bat berkata...

amboi siap ikan todak bagai tuh bley nengoknya.. huhu