Rabu, 13 Ogos 2008

MAKAN MAKAN

Tgh hari td kv sempat belanja hubby makan. Besday dia ari tu belum sempat beli hadiah pape. So, belanja makan lah dulu. Hubby nak makan sirloin steak. Hik hik..padahal tekak kv yg mengidam. Mrasa!


Sirloin steak lawan dgn abc spesel. Mabeles!


Hadiahnya? Tak beli lg. Tgk lah kat KL nanti. Kalo jumpa yg best, kv beli kt sana.

Oh ya, besok kv maybe tak sempat nak update blog. Jam 8.30 pagi dah nak gerak ke kl. Ada lawatan kerja/teknikal kt shah alam. 2 mlm tido kt kl. Ptg sabtu balik kelate.

Doakan kv selamat pergi dan selamat kembali.;)

16 ulasan:

oren... berkata...

bestnya jalan2...mesti ramai nak jumpa kawan2...sopping byk2 ek..

KAKTINY berkata...

sedapnyer steak.. nyum nyum.. naik Kl yek.. lenkali leh contact2 kaktiny.. leh jumpa2.. hihihi

Ungku Nor berkata...

hmmm..besok kan,
akak plan nak buat daging black pepper dengan coleslaw yg mcm kat KFC tuuu..ehehehe

awk nk turun KL eh?
mcm tak sempat je kita nak deting kan??

Yatie berkata...

ABC??? alamak, termengidam plak ... muahahaha ..

lindosh berkata...

euww. lapaaa laa akak oi

Mommy Lily berkata...

ooo seronoknye turun kl. tu mesti semangat nk sopping yg lebih membara dari keja kann??? hihi

cendawanintim berkata...

selamat pegi n selamat kembali yer..

KLMari berkata...

2 hari sempat tu acara shopping kasut masut raya...heehhehhe...have fun !!!

nanonano berkata...

alaaa..
org nkg kb,
die lak g kL
ishk

Intan Rosnitta berkata...

Dtg s.alam ada masa jumpa kengkawan ke? Boleh join sekali. Tapi kalau rombongan keje ni schedule dia padat selalunya.

Shopping list mesti pjg ni :)

pB berkata...

jom jumpa kat shah alam ...

Mak Su berkata...

wow! lembut tak dagingnya... dah sampai kat kl ker ni?

Alex Lacey berkata...

meh la jalan2 Bangi...

Zareda berkata...

KV
kat KL meh sopping kat sogo.. ekekkek

CikguZue berkata...

selamat jalan...happy2 ok.

nasazfrog... berkata...

hai kv lame tul tak masuk sini, wah abc tuh bestnye....:)