Isnin, 18 Ogos 2008

HARI PERTAMA

Hari ni kv akan wat en3 secara maratahon. Hik hik. Masak lah korang.

Cerita hari pertama. Jam 9.30 pagi baru bertolak. Singgah makan tgh hari kat hotel gua musang. Apekebenda tah nama restoren tu. Makanan ok lah. Sedap.



Pastu singgah solat jama' kat masjid raub. Suka singgah solat kt sini sbb masjid dia lawa, kan?


Berhenti minum ptg kat rnr genting sempah. Bukan minum je. Siap makan lg tu. Hihi. Tp lebih masin la pulak. Hmmm...hampeh! (gambar takdak, lupa nak snap).

Dlm pkl 6 ptg tiba kt city villa, chow kit.

Unpack, mandi dan turun ke bawah. Pusing2 pasar malam sesambil hubby nak beli sikat rambut. Kjp nya, big boss call ckp dia dh tunggu kt kedai makan. Berdesup pakat gi situ.

Nyampah betul, asal dtg kl mesti lah dorang nak makan ikan singgang. Bukan tak sedap, tp kat rumah pun ada ikan singgang. Ekeke

Abg ta, dr memula duduk sampai habis makan membebel. Ahahah..sesambil bebel pun abih gak 3 pinggan nasik. Kata lapar kan.
Sampah sarap lps makan.

Lps tu acara bebas. Malas dh nak keluar sbb dh mlm sgt, lg pun letih. Kv tido. Hubby turun lepak kt bawah ngan kenkawan.

Abih cerita ari pertama.;P

5 ulasan:

CikguZue berkata...

selamat jalan2 dan makan2...huii bab JJCM ni yg best sangat ni...

cendawanintim berkata...

saya sangat lapo sekang bila tengok gambo2 makanan tu....

pB berkata...

lar

kato marathon ....



baru habis malae pertamo


nok keno tunggu lagi lar nie

KAKTINY berkata...

pembuka gambar tu nampak mengancam jiwa weh.. (lapo lapo..)

penutup gambar tu.. amboi hai.. sure kenyang sampai sendawa yer..

rina berkata...

kedai make kat mano tu make ike singgang... are chow kit ko...