Rabu, 23 Julai 2008

BELI PINGGAN UOLS

Ahahaha... takdak benda nak wat en3 kaedahnya. Hiks

Kv dah terbeli pinggan melamine cap Leno. Bukan niat nak beli pun, tp sbb offer baik punya, so terrrbeli lh.

Benornya kv berkenan bunga water lily (ye ker) tp takdak pulak. Abih stock katanya. So, member ambik kan patent lain. Hmm... layan je lah. Ok jugak walo pun hati tak berkenan sgt.;(




Ni patent yg telah dipilihkan untuk kv sbb takde yg bunga water lily tu. Ala2 english style gitu. Wahaha


Ni satu lg. Hijau dia sungguh menikam kalbu. Ingat nak beri pd some one. Ok lah tu.

Yay, boleh pakai raya nanti.

27 ulasan:

cendawanintim berkata...

tensen jugak kan kalu yang kita nak tu takder stok...huhuhu..

Ungku Nor berkata...

yang ijo tu memang shantek aper..

KV berkata...

cendawan,
hmmm..redho je lah


ungku nor,
hihi..shantek ker?

Helena berkata...

word "terbeli" yang buat Helena tersenyum nih.... hehe.

eh cantik gak pattern nya....

kakLuna berkata...

takpe lah..dh mmg rezeki org yg meniaga pinggan tu...

Zareda berkata...

kv
kak zar tergelak tengok .. pinggan bunga ros tetengah tu macam pinggan akak juga.. cap leno.. heheheh

Satu kelemaham kak zar yang hubby tak tahan, suka beno beli pinggan, mangkuk, kicthen toerl.. ekekkeke dah tak muat kabinet dah, yang dalam kotak tu lain kira ler.. hehehh tambah sekarang biras kak zar kerja kilang pinggan, lagiler meroyan kak zar order pinggan kat dia bila kilang tu buat clearance.. heheh

NBK466 berkata...

Yg atas tuh (roses) cam cun gak...sekali tgk cam kaca (Akojaya series)

KV berkata...

kak helena,
aahaha...sokmo asyik terrrbeli,kan? :P

luna,
hmmm....

kak zar,
wah, sama kah? Kv pun gila beli pinggan mangkuk. Lg2 kalo pi langkawi. Semua nya nak. Hihi

abg shahrul,
wah, dah up grade tu!

Intan Rosnitta berkata...

Raya ni kalau pegi rumah kv... leh rasa makan dlm pinggan ni. hihi ;)

KV berkata...

intan,
ahahaha..sabar je lah!

Purpleheart berkata...

Cantik la pinggan warna ijau tu, bungenya purple.

Mak Su berkata...

gmbr bunga yg ala-ala english tu santek, berkenan ler puloks

sya berkata...

Cantik coraknya .. kenan lak

Mommy Lily berkata...

last year pon ada mami beli pinggan leno. tp yg kaca punya. okey la jugakk

mak oii durian luruh...jelesnya..sini mahal gilo Rm5 sekilo..benci laa

lauk2 tu semua sedap belako...singgang best + budu

Alinlai berkata...

cantik :)

haslina berkata...

wahhh..lawa tu...bunga2 nyer sekali lawa..

green apple berkata...

tu dia kalau orang pompuan shopping....

@in berkata...

tapi design tu pun cantek jugak kv....

bat berkata...

tudiah sampai keraya preparationnya advance gituh tuh

HAPPYIRFA berkata...

salam..
samalah kita pakai melamine.anak baling pun gerenti x pecah..tp kalau kena masakan berkunyit..x ilang..tu yg tensen.

Mummy Rizq berkata...

soping pinggan mangkuk memang best.. rasa sejuk mata memandang kalau ada set yang baru kan...

nanonano berkata...

bley pinjam tuk hidangan pengantin dak??
hihihi

achik berkata...

yg hijau tu chantek.. :D

Gee berkata...

KV, nak minta izin, nak add link blog ni..

KV berkata...

gee,
link aje la.;)

lindosh berkata...

sulah ada pinggan raya hoo

Nor berkata...

nak tau gak....
pinggan Melamine ni selamat ker???
coz sy pun ada gak ter'order ' satu yg leno punye...