Selasa, 20 Mei 2008

APA APA HAL PUN JAWAB TAG DULU

Fuhh...kena tag lagi. Takpe, kita jawab dulu.

Mas n tiey tag kv pasai 5 hadiah impian dan sbb nya tu. Tp kv dah buat pun dulu. Cari sendiri lah ye sbb kv tak reti nak link. Huhu

ok, ni sambungan tag tu;

1. 5 Inspirasi terhadap org yg diminati (err...masalahnya hubby yg minat kv)
a. hensem (of course le supaya tido mlm tak lena, wakaka, perasan ni) Takde la. Sbb dia menerima kv seadanya. Baik dan buruk. Hodoh dan lawa. Hensem tu bukan penyebabnya tau. Biasa2 jer. Saja je kasi gempak. Hihi
b. Jaga solat (selalu kena leter sbb kdg2 sengaja melewatkan. Huhu. Bila la nak berubah)
c. Pembersih ( segan jugak tau sbb kdg2 angin malas tu mai sokmo)
d. Penyayang (selalu tunjuk dgn perbuatan)
e. Bertanggungjawab

2. Perkara hebat yg dilakukannya untuk anda
a. menyatakan dia menyintai ku dan berhasrat utk menikahi ku. Dibuktikan dgn akad (wakaka)
b. mengeraskan semangat menemani kv dlm labour room dan mengiringi kv ke bilik bedah (dah la masa tu dia sorang diri jer)
c. menjaga segala galanya ttg kv time kv sakit (berpantang dan sakit lain)

3. 5 ciptaan plg hebat (bukan hanya pasal teknologi)
a. hubby
b. danishn dina
c. internet
d. henfon
e. kapal terbang

4. Perkara yg plg dibenci
Kena 'kencing'!

5. Tag sesapa
a. cikgu cik pokok
b. ctnik
c. maksu
d. cikguzue
e. intan rosnita


Ni pulak, nak jawab tag cendwanintim. Huhu..

Soalan 1
Apa yg anda suka ttg suami anda
1. seorang yg lembut (bukan gemalai tau) tak pernah tinggi suara or marah2. Geram dgn bini pun sentiasa ckp elok2.
2. penyayang. Mmg dia penyayang. Suka tunjuk dgn perbuatannya.
3. bekerja keras. Nak tambah pendapatan selain makan gaji. Yg ni mmg kv respek betul kat dia. Kv pulak suka membebel kalo dia sibuk sgt. Huhu. Padahal dia cari duit utk kv dan anak2 jugak.
4. ringan tulang. Apa saja hal terutama soal rumahtangga mmg dia sentiasa membantu. Tak payah mintak tolong.
5. peramah. Dia jenis tak kisah. Boleh masuk ngan sesapa jek. Keluarga kv dan kawan2 kv. Boleh borak mcm dah lama kenal.

soalan 2.
Adakah anda seorang yg romantika?
Tatau ler. Huhu. Kdg2 kut.

soalan 3.
Luahkan perasaan yg lahir dari hati yg ikhlas utk org tersayang (pjg nya wei)
aku cinta kamu dunia dan akhirat (ewaaahh)

soalan 4.
Apa yg anda mahu dari pasangan anda.
Terima kv seadanya dan syg kv sampai mati dan tdk curang (fuhh)

Tag sesapa;
1. masbusan
2. yusztiey
3. yatie dubai
4. kak bie
5. ijah@fariza

10 ulasan:

Mummy Rizq berkata...

hubby ni.. kengkadang geram.. kengkadang sayang.. hee.. hee.. betul tak!

KV berkata...

mar,
yo lah. Kdg2 geram sesangat. Ehehe

Intan Rosnitta berkata...

kv

Biar betul namaku termasuk dlm senarai itu???? oh tidak!

psstt kv...hok atas jah ko?? Musykil sbb tag kv ni jenis hok berantai...emmmm.

KV berkata...

intan,
ho lah. Kalu rajin gak buat la dua dua. Hik hik

Mak Su berkata...

oops, kena kencin dah.... ahaks

kv, maksu pun hr ni jwb tag yg 1st tu... so, kira tak de ler utang la ya... 0 - 0

pB berkata...

salam ...


kalu bukae bini hok puji tok laki , sapo lagi nok puji ...


hi hi hi


tapi kak pB kelih dio , memae baik pun ...
Jenih orghe juruhhhhh ...

Biarlah rahsia berkata...

kena kencing anak2 ke kencing kucing?

CikguZue berkata...

buat2 tak nampak tag tu boleh tak? hehehe....

tag impian tu dah pernah jawab. so, selesaila yea...

green apple berkata...

masuk blog ko ni dah nak seploh entry yang sama aku baca. glemer gila tag ni.

Yatie berkata...

alamak .. kena tag la plak ke .. karang2 laa aku jawab ek .. kira utang masuk buku 555 boleh tak? muahahahahhaha ...