Rabu, 12 Mac 2008

PERASAAN INI .... oh, sungguh ku tak suka!

Mula2 nk gelak dulu. Hehehe
Tp kv tk dpt tahan la.
Rasa nk wat jgk en3 pasal ni.

Kemarin kan, masa lunch hour, me n hubby slalu beli makanan dlm pasar je. Tapau n blk mkn kt pantry.

Tgh dok tunggu makcik tu bungkus, mata kv tergatai nk berpaling situ sini.

Hoh...tetiba mata kv ter stop dekat some one. Mcm kena karan you!

Napa kv nampak dia. Nak tau sapa? My first love, okeh!

Adoiii...tk best nya ini perasaan.

Jgn salam faham okeh. Kv dah tak nak dekat dia. Laki kv lg hensem (jauh lbh hensem) dr dia. Ngeh2x, biar lh org ckp laki kv tk ensem pong. Tp ttp ensem bg kv. Hoh!

Sapa boleh lupa kan cinta pertama? Angkat tgn!!!!

Dh lama kv tak terserempak ngan dia. Dia keje kt kl. Sejak kv kawen, mmg tk pernah2 dh jumpa dia. Dia janji nk gi wedding kv dulu (kononnya takdak sengketa antara kami). Tp non ado! Kv just nk kenalkan husband kv kt dia. Nk kerek2 kt dia. Masa tu dia takdak awek. Kv rasa lah kan. Hik hik.

Bila dh terpandang gitu, kv cepat2 cover tau! Tak sangup dh nk berpaling lg. Takut dia ckp kv nk tgk dia kan. Mana boleh! Tp dlm hati dup dap dup dap. Seb baik cover elok. Hubby tak perasan.

Kv tk ckp ngan hubby. Apa kejadahnya kv nk ckp kan? Buang tabiat ke apa? Hoho..

Masalahnya, fikiran kv ni asyik bersarang cerita dgn dia jek. Benci lah!!! Kv tak suka perasaan ini okeh!

Opss..jgn salah faham tau! Hubby adalah cinta hati kv. Sepenuh jiwa dan raga. Hanya kenangan silam jek berlegar legar di fikiran. Hu hu

18 ulasan:

nanonano berkata...

cmno nk lupekan cinte pertama akak oi..
masih in love ngn die neh,
wakakka :p

oowhh dasat neh,
mesti mlm td pun termimpi2,
abes la akak...
ha ha xtao..

Mummy Rizq berkata...

aku, kalo wat reunion, mesti jumpa ngan boifren lama. tp aku rasa aku leh kontrol macho lagi. hubby pun tau & kenal. tp masing2 dah berkeluarga... hee.. hee...

Apple Pie berkata...

muahahahhaahahah..aku baru je terkena perasaan mcm ko minggu lepas.

tp bukan terjumpa. cuma dia call aku je. nantilah aku buat entry pasal tu.

mama ranggie berkata...

tah mana lah bf pertama mama skrg?

dah kawen agaknya kot!

die org lenggong..

rina berkata...

bakpo x tegur dio... hehehe

kasutVincci berkata...

nana,
moga2 nana berjodoh lah ngan boipren nana tu. Cinta pertama kan? Tak yah jadi cam ahkak dik oii!

mar,
mmg la aku kontrol macho. Mana boleh tunjuk lemah depan dia. Lagi pun dia tak kawen lg (aku rasa lah ekeke). Tak laku. Hak hak hak

apple,
noks, benci kan? Apsal mesti teringat kan?

mama,
nk tau cerita mama kalau mama jumpa dia nanti. Ekeke

rina,
tatau, kenaling perut. Huhu

Apple Pie berkata...

ko rasa kalo dia tegur ko kan. ko boleh balas tak?? ahahahahahhaahah

Aku Bukan Bidadari berkata...

cinta pertama tiara..beckham hihihiih


ha lak leng tak tahu nk kasi tau hubby kv lah

arianna adrizal berkata...

alamak! hehehe.. sy pun br je browse nama my first scandal.. kot2 jmpa website dia ka.. ahaks! ;p

teringat ja.. takpa kot.. [stetmen sedapkan ati sendiri wpun sbnrnya mmg xsedap pun] hehehehe!!

Zareda berkata...

cinta pertama, sapa bleh lupa.. tapi setakat tak bleh lupa ajelah, perasaan tu dah tak de.. kalau ingat pun sekadar ingat aje..

heheh nasib baik kak zar ni cinta pertama hubby..

green apple berkata...

tak boleh lupa!!
sebab cinta pertama macam shilakerrr.

bat berkata...

kekasih golapku lah giteww...

kasutVincci berkata...

apple,
noks, aku siap angan2 tau kalo dia tegur aku, apa aku nak jawab. Kih kih. Seb baik dia tak tegur kan?;P

tiara,
alololo...jgn bagitau hubby kv tau. Hik hik

anne,
mesti sronot kalo jumpa kan? Hahaha

kak zar,
kv cinta kedua hubby. Huh, benci!!!

epal ijau,
cam shilaker? Patut la tk boleh lupa. Ekeke

kasutVincci berkata...

mama bat,
lama menghilang, udah abih berhibernasi kah?
Eh, bukan kekasih golap ku. Tu cureng nama nya. Hik hik hik

Mak Su berkata...

aik? ini sgt berat... baiklah cepat2 ubatkan hati iteww dgn tonton spanbob si kunen tu... kasik ashik skitttt

kasutVincci berkata...

maksu,
alah. 2-3 hari hilang lah di bawak angin. Kih kih kih

pB berkata...

ex pakwe kak pB siap maghi ghumoh kak pB . Maghi dengae anok bini dio. Pah tu kak pB buleh request dio lagi tulun masok mee kung fu ...


kelasss gituk ...

Ungku Nor berkata...

tak penah jumpa dah.

kalo buleh, memang tanak jumpa pong.
mencik aihh..hehehe