Ahad, 17 Februari 2008

BUNDLE

wokeh, kita tinggalkan sementara cerita2 sedih. Life must go on kan?.

So, takdak idea nak wat en3, kita layan jelah gambar2 ni k.

Dah lama kv gi bundle ni. Takde benda sgt yg menarik hari tu so, apa yg dpt? Roll ke bawah...

Telefon 2 way hello kitty. Mrasa kabel dia boleh pegi sampai 10 meter katanya. Clear betul mcm kita bercakap ngan telefon real walo pun hanya pakai bateri. Mula2 ngetest tu mmg danish excited banget. Hehe..
Harga : RM 5


beg tak byk pilihan. Kv sempat sambar henbeg fila. Kaler krim. Material baldu berjalur. Harga : RM 3

Satu lg tu beg baju kecil LA Gear. Boleh taruk baju selai dua. Harga : RM 4

Ha.. yg ni mmg havoc skt. Dah lama danish dok mintak nakkan lori pengangkut. Kemaruk dok tgk lori2 tu isi tanah dlm beam rumah. Kes kes kes..

Tp, sekali pikir, kalo beli yg buatan thailand tu tak boleh pakai lama. Kualiti tak berapa orait. Nak beli yg fisher price, mak oii...syg duit bah! So, kami buat bodo je dulu. HIks..

Tp kan, mmg dah rezeki danish kut. Masa kat lori lg kv terperasan benda ni. So, booking awal2 ngn bebudak angkut brg tu. Rasa cuak jgk kut2 budak tu tk ingat, karang dpt kat org lain plk. Hehe..teruk betul kv ni kan.

Danish posing ngan lori pengangkut little tikes. Hoho..bukan danish je yg suka hati. Mama ngan abah pun over excited tau! Harga: RM 15 je.

Dina pun sibuk nak main sama. Kv yg jd mangsa kena pegang dia. Terkekek kekek ketawa tu. Seronok sakan. (err...abaikan latar belakang yg semak samun tu yach! Ehehe)

Ok da..

22 ulasan:

Alinlai berkata...

bundle lagi... ni kiranya tempat yang wajib dilawat slps KB Mall la kalu pi Kelantan? ke ke ke... best gak kan... beli yg mahal2 pun bukan nak pakai lama2...

kasutVincci berkata...

hiks..alin, bundle tu kv layan time sempat je. Tu pun ikut org, kalu pegi sendiri mmg tak lah kut. Huhu..
Tu la, kv suka layan bundle sbb boleh dpt brg berkualiti yg masih lg 'baru' dgn harga yg sgt2 murah.;P

julia berkata...

huwaaaaaa ! tepon sanrio ! sangat comel..
kak.. jual kat ju laaa.. jual kat ju laaaaaa.

blackpurple @ jowopinter berkata...

Saya kalau pergi kedai bundle, beli seluar jin untuk buat masuk kebun jer.

Hehehe!

viruspadu berkata...

cantik, simple dan murahhh besttttttt la kv

harus pegi jugak satu hari nanti ni

Apple Pie berkata...

ahahahahahahah..ramai yg makan hati ok bila tgk ko pi bundle tuh..termasuklah aku. rasa nk pekup mata je bila ko start citer pasal bundle huhuuhhuuhhu.

amboi si baby sorang tu kemain nk main sama. harus meriah umah ko dgn ketawa si kecik tuh.

kasutVincci berkata...

julia,
dah sihat ke dik? Moga ok2 lah kan. Hmm..nak jgk ke telepon tu? Kena mintak ngan danish la sbb dia pemilik mutlak. Kikiki

BP,
kv suka gi bundle cari brg mainan anak2 sbb byk yg berkualiti. Hehe..

zaimah,
mesti pergi, nanti jdi kemaruk mcm kv. Ahaha

apple,
ala. ko buat2 tak nampak je lah! Sian ko kan? Hik hik

nanonano berkata...

danishhhhh..
kak nano nk tompang leyyyy??

:D

pB berkata...

Kat mana gak keda bundel nie??

nasazfrog... berkata...

ha bundle lagik... wah sronok ni... tapi kte tgh jeles ni kv, brg2nyer so murah la.. besh sgt... ade cara tak kite kirim kv beli kan..

Kak Lady berkata...

KV...bundle tu dekat ke dgn tempat tinggal KV...banyak jimatnya dpt beli bende yang murah & masih baik kondisinya...

Dina dah nampak besar dan cerdik dah...harap2 dia cepat besar & boleh menolong KV nanti...

kasutVincci berkata...

nana,
hik hik hik

kak pb,
area kv keje ni mmg berlambak kedai bundle gini. Tp byk yg dah demand harga, so kena pandai2 pilih kedai lah. Perabot pun byk yg lawa.

nasazfrog,
payah nak kirim la dik, sbb brg bundle kita tatau apa yg ada dan mana yg best. Kena pilih sendiri.

kak lady,
kedai bundle yg kv selalu pegi ni dlm 5 minit je dr ofis. Time lunch hour kami pegi lah. Tadi pun pegi pulak. Nanti kv pulish brg baru yg kv sempat beli.
Dina dah besar tp still ngan perangai manja suka menangis nya tu. Asyik nak kena dukung jek. Hehe. Harap besar seksok blh bantu kv kan kak.;)

Mommy Lily berkata...

bestnya...kt mana sebenarnya bundle ni...biasa nmpak bundle baju jerrr...kalu balik kb mesti singgah ni..

Alex Lacey berkata...

k.we baru baco pasal mok KV...takziah la...umur mok KV serupo nga umur arwah mok k.we masa dia meninggal hari tuh...hmmm

pasal bundle nih....meme keno survey jugok nih kalu balik KB nanti...

kasutVincci berkata...

mommy lily,
bundle ni merata rata kt kelate. Ada yg spesifik sejenis brg je like perabut, kasut, pakaian, langsir, cadar sb. Tp ada gak yg semua dorang hangkut. Best kalu gi yg semua jenis brg ada.;)

kak wear,
oh ye ke? Rasanya penyakit arwah mak kak wear sama ngan arwah mak kv dih?

ADIEJIN berkata...

semuga besar besok Danish jad Engineer Kat kilang buat Lori di Switzerland..

ADIEJIN berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kasutVincci berkata...

abe adie,
masalah nya dia bercita cita nal jadi LORI!!!!
Haru betul budak tu..
Tp fikiran budak2 kan, mana boleh pakai sgt. Da cerdik besok, tau lah dia mana yg terbaik utk dia. Hehe

Zareda berkata...

besnyer bundle tu ada segala bagai mainan, perabot.. kat Kl ni bundle baju ajelah..

sazlishaliza berkata...

salam perkenalan kv...bundle yg slalu kv pgi tu area mana ya? T pun kat kelantan ni..

sazlishaliza berkata...

T oredi add kv nyer url..takpe kan?

happyirfa berkata...

salam kv..
wei lawanya tepon kitty tu..camner kalau nak pesan brg bundle dgn kv.
buleh tak?