Ahad, 5 Ogos 2007

PTK

Mula2 nak buat en3 pasal kv & co merayap dlm kebun. Tp gambar ada dlm henfon hubby. Dia pulak gi pasar sekejap. Kv buat en3 pasal lain lah. Yg ni pun menarik jugek. hehe

Pagi kecoh ofis kv sbb result ptk dah kluar. Kv check ari khamis lps belum ada, agaknya di update hari jumaat kut.

Syukur alhamdulillah..setelah berkali kali kv dok mengulang satu kertas tu, akhirnya dpt jugak aras IV. Kertas yg satu lg tu, zaman 'tokong tonggek' dah lulus. Punya la susah nak lepas yg satu ni. Hmm..Hikss...dah boleh naik gaji. Result hubby tak keluar lg. Dia pun excited banget bila tgk result kv. Hi hi hi...siap check tangga gaji baru dah. Kv pun tak sabar nak tgk result dia. Besok gamaknya, sbb ari ahad org kl tak kerja.;)

Yg kureng enaknya, sesi naik gaji utk ini tahun baru jer lepas. So, kv kena tunggu kenaikan tahun depan ler. Takpe, mesti ada tunggakan nanti. Alhamdulillah. Rezeki adik baby agaknya.

11 ulasan:

ADIEJIN berkata...

PTK tu gapo dio dik ? Anyway tahniah. Kalu dapat tunggakan tuh, tok sir mari holiday KL ko ? tok payoh duduk kat hotel, tumpae kat rumoh budok pB tuh.. Makae pun free. TAHNIAH.

Mummy Rizq berkata...

tahniah KV. rezeki anak anak tu.

kasutVincci berkata...

abe djin,
ptj tu periksa utk ore kijo gomen. Kalu nok naik gaji keno pass perekso gotu lah. Takdok doh zaman mengampu bos.

mar,
TQ. heheh

bat berkata...

tahniah KV..
rezeki anak2 tuh..

kakLuna berkata...

best best..jd OKB la bila dpt tunggakan tu nnt..hehe

happyirfa berkata...

tahniah to kv..rezki baby dlm perut lah tu..

Alex Lacey berkata...

tu la ore kato...rezeki baby musti ado punyolah...tahniah...k.we nok balik kelate hari Khamis nih...sapa hari Sabtu kot dok ssano...nok buak 40 arwah mok...

Yatie berkata...

alhamdulillah .. congrats .. rasa best aje dpt naik gaji:))

kasutVincci berkata...

bats,
TQ..hehehe..mmg rezeki anak2 sungguh.

kakluna,
takde la byk sgt..tp dgn cara tu jer nak naikkan gaji. Hehehe

irfa,
mmg rezeki dia lah kut. Lps upah ngasuh nanti. Hehe

kak waer,
hmmm...Kapong kak wear mano? Kalu tak uzur dan ada maso buleh jupo. Tp loni gak, kijo pun sekerat ari jah, Balik tido. Tok cekak sokmo.;)

yatie,
walo pun soalan periksa tu tak susah mana, tp nak lulus mmg payah. Bila dah lulus pulak, nak naik gaji tu lama pulak kena menunggu. Tp tak pe lah, at least akan sampai masanya nanti.;)

Sastri berkata...

wow... dapat naik gaji ek... tahniah...

kasutVincci berkata...

sas,
tawun depan baru naik. Lambat weh! Hehe