Rabu, 29 Ogos 2007

JAMU SELERA

Beberapa hari lepas, kv & co makan kat restoren ayamas. Sedap jugak. So, enjoy da pics.;)


Danish sebelum makanan sampai ke meja.;)



Ni yg danish punya. Drummet cicah sos.;)


Ni menu abah punya. Chicken chop. Kv suka roti garlic dia.;)



Ni menu kv. Nasi ayam perap lada hitam. Best..nyum nyum.;)

9 ulasan:

bat berkata...

maks dinch penah makan ler kat ayamas neh.. tapi nampak cam sedaps ajor deh

miss_tree berkata...

First time makan ni kat KL Sentral..
Then bila bukak outlet kat KB Mall pegi jugak ngan kawan..
Yes, garlic bread dia memang sodap..
:)

Mula-mula ingat kan nak bukak Kenny Rogers kat situ.
Huhuhuhuhuh.Tp ok lah.. Rasamas pun Rasamas lah..
[nama dia RasaMas kan, bukan Ayamas..hhehe..]

pB berkata...

Warrggg...

Kak pB dok makae lagi nie ...


Lapar lar .....

kasutVincci berkata...

mama bats,
boleh ler kalo takdak idea nak makan kat mano. Hik hik

miss tree,
yer lah...nama restoren tu rasamas. Tp mula2 outlet tu dibukak nama dia ayamas. Tu yg terlekat panggilan tu.

kak pb,
makan kak jgn tak makan. Kv makan nasik tomyam dan horlick beng. Sekok perut. Hehe

Nezjoe berkata...

ni ayamas mano ni kak?
kb mall?
sodapnya yang danish p[unya tu?
sos dia pedas tak?

Kak Lady berkata...

Rasanya menu kv yang paling best...sebab ade lada hitam...yummy

Yatie berkata...

sedapnya ... cam teringin plak bila tgk gambar nieh:p

NBK466 berkata...

Tak pernah try makan restoran AYAMAS sbb banyak sangat pilihan restoran yg lain...

kasutVincci berkata...

joe,
a' ah, restoren rasa mas tu kat kb mall. Dah balik kelate nanti, buleh la gi try makan kat situ. Mace la kat kl nun takdok. Hik hik

kak lady,
semua best acctually. Termasuk sirap bandung cincau. Huhu

yatie,
balik beraya nanti, mesti pekena ni. Hik hik

nbk,
kat kelate ni takdak pilihan sgt. Tu la fasal yg TER try tuh. Hik hik