Khamis, 5 Julai 2007

MASIH ADA YANG SAYANG

hiks...

sambungan daripada en3 semalam.

walo pun berduka di tikam dari belakang, seolah diri di fitnah (mmg fitnah pun). Ramai yg hadir memberi sokongan. Ramai yg berdiri menegakkan keadilan.

Kalau kita berada di pihak yg benar, nescaya kita dibawah perlindungan Yang Maha Esa.

11 ulasan:

Apple Pie berkata...

ko tak bersalahkan sbb tu ramai yg back-up ko.

pB berkata...

BERANI KERANA BENERRRRR

blackpurple berkata...

Bak kata M Nasir. "Yang benar tetap benar walau dipertikaikan, yang salah tetap salah walau diselindungkan " :)

Kak Lady berkata...

KV...sabar dan berdoalah...kerana Allah akan sentiasa bersama orang2 yang benar....

kakLuna berkata...

KV, kalau tak kerana ini, manakan KV tau KV sbnrnya ramai teman yang memahami KV dan menyokong KV. itukan suatu hikmah? ;)

Mummy Rizq berkata...

sabar itu separuh drpd imannnn...

Farahz berkata...

life is like that. no matter what happens, believe in yourself and people around you will start believing in you too.

alinlai berkata...

sabar itu sebahagian daripada sabariahhhh...opsssssss silap silap...Iman!

ADIEJIN berkata...

ok aloh pB..semangat sungguh budok nih.. Siap naik atah kerusi sambil angkat tangan ttempik BERANI KERAN BENARRR..

KV, relax ah..jangae gi bom budok tuh cukup deh..

Sastri berkata...

harap2 hari ni KV dah ok... biarkan apa orang lain nak cakap, as long as you know what you're doing is right...

kasutVincci berkata...

apple,
ko lah mangsa aku meluahkan perasaan. Hiks

kak pb,
mmg berani kerana benarrr... tp bengang tu tetap ado! Haha

BP,
wah, peminat sifu ni!

kak lady,
bila diuji, kita akan sentiasa mengingatiNYA. Alhamdulllah..

kak luna,
mmg betul...terharu sungguh rasanya.

mar,
kiranya kv ni dah sabar lah, kalo tak harus jd apa ntah. Hik hik

farahz,
hmm..betul tu. TQ.;)

alinlai,
sabariah pun sabariah ler...hiks

abe djin,
hik hik..tokse masuk paper ari2 eh. Lg pun tak pandai nok reko bom bagai. Haha

sas,
alhamdulillah..emosi dah kembali stabil. Tq utk semuaaaa. MMMUaaaahhh!!