Selasa, 15 Mei 2012

Gelang raya

Sebab harga emas dh turun banyak, so aku malas dah nk tunggu bulan puasa. Nanti kang emas naik pulak menangeh tak berlagu lak aku.

Tambah2 pulak dh jumpa design yg berkenan, terus sup sap sup sap kira jadi ah.

Eh, Ni nanti karang ada plk cakap aku merempan nk berlagak pulak walopunmotifsebenarmemangmacamtu. Takde lah uols, just kenangan buat Mek sajork. Besok2 mudah nk rujuk balik.

Hmm pegi kedai emas kan, sakit ati betul ngan makcik2. Mcm dorang jer nk beli gelang. Pastu berlagak mcm nak beli satu kedai. Pitih bawak bergulung gulung. Stress Mek tengok. Lambat lesai nya lahai. Aku dh la lewat anak skolah. Hiiiiiiiiiii

Ok lah, tak yah citer pjg. Uols tgk gambar k. Cakap lah comel, sapa tak cakap comel dia tak lawa. LOL

10 ulasan:

linahilmin berkata...

nampak tajuk je kelam kabut ahkak bukak tau! he he... sukaaaa the ring! my mum pun baru beli cincin camtu, tp bunga stail tajam2 sket..

marinahunny berkata...

Dgr jg emas turun harga, kv beli brp inggit se gram kat kelate? Hubby bgtau emas turun harga, hmm kalu bgtau saje wat ape, belikan lah seurat dua ye dok hahaha

zailamohamad berkata...

huwaaaa..mahu aku meroyan nak jugaaaaa...haritu baik pernah tanya gelang style macam tu dalam RM4k+ loni mesti murah sket..mahu mahu mahu jugaaaaa

KV berkata...

Lina,
kv cari cincin hat bunga sama cam bunga gelang, tp yillek. Frust sungguh la. Huhu. But cincin tu boleh pusing2 tau. Ada 3 layer.

Marina,
Hmm...berapa ek lupa. Tapi kalo riyal beratnya 420/rial. Lupa cemana nk convert per gram. Tp kv dpt 405. Boleh la

Zaila,
Sbb kita 'gadis' kelate, gelang emas 'wajib' bila raya kan? Haha

Arena berkata...

Nak gelang jugakkkk..heheh. tapi budget now ke lain heheh.

Has berkata...

molek sgt doh kv...doh la anniversary dekat doh...nk gosok2 cik abe extra skit la... mn la taw kan...kut dpt gelang raya jugok ;)

KV berkata...

Arena, takpe2, lps ni boleh beli gelang. ;)

Has, kv pun nak mintak ngan hubby utk raya. Sempena anniversary. Hat ni tak aci sbb beli ngan duit sendiri. Hahaha

jane_doe3328 berkata...

lawa weh! design hok latest denung ko?

Irfa berkata...

emas turun ke naik aku dah tak ambik tahu..lama doh tak pakai brg kemas
siye kan?

KV berkata...

Jane, tah la latest ko dok, hihi.

Irfa, takpe, mung spent utk benda lain.