Selasa, 17 Januari 2012

NOMBOR MISTERI

Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Korang yg bijak pandai....
Tolong selesai kan masalah misteri nusantara aku neh

Hari ahad (eh masuk isnin dah kan sbb dah jam 12.13am)
Henfon aku bunyik kreng kreng.
Tanjat boboi tau. Aku dah la baru nak lena. (mlm tu aku tertakut sbb tgk citer 49days tu kan. Saspen. So, aku duk teringat2 babak yg aku takut tu padahal bukan citer seram pown)

Dalam mamai tu aku tgk nombor pelik kluar kat skrin henfon. Aku tanya hubby, nombor sapa pelik ni? Hubby pun mamai gak. Dia cakap, angkat jer lah kan. Banyak tanya lak. Hiks

So aku pun dengan saspen cakap 'hello?'

Belah sana bunyi nafas org jer. Aku ni, 'hello?'

Pastu sore pompuan merdu jer cakap 'hello'

Aku balas balik 'hello?'

Dia pun balas 'hello'. ni mau sejuta kali hello ni. Tetiba dia senyap. aku duk hello2 sensorang.

Saspen sungguh. Takkan lah hantu call aku kan?

So, kalo korang tau nombor pebenda lagu ni

65 9858 6138

Sila lah bitau aku, supaya hidup ku tidak diselubungi misteri.

Seumur hidup aku tak pernah tengok nombor telefon lagu ni.;P

9 ulasan:

bat berkata...

65 bukan for Singapore ke??

KV berkata...

bat,
yer kah? Mek tatau. Takdak kontek from singapore. Huhu

kakakdegil berkata...

Eh, pernah ada number ni call
Tapi tak angkat.. takut laa plak

ana-kirana berkata...

jgn biarkan diselubungi misteri hihihihiihhiiihhi ***gelak pontianak*****

KV berkata...

Kakak degil, bia betul? Takutttttt

Ana, amboiiii. Hihi

Amna Faqiha berkata...

kalo +62 indon..

KV berkata...

ibu AF,
adeiii...sapa lah call mlm2 buta neh

hOtMaMa berkata...

misteri sungguh tu.. dah call pas tu x nak ckp plak org tu.. hehe

KV berkata...

hotMama,
yo lah, bikin mek saspen sajork.;P