Ahad, 15 Januari 2012

KACAU

Semalam aku gi pasar. Pastu lalu depan kedai kek. Ajak hubby riki2 kek utk besday anak bujang nati. memula tu nak tgk2 jer, pastu pikir2 malas dh nak dtg balik. Terus order. Hari yg nak tu dtg pick up jer.

Prung prang prung prang setel kat kedai kek. agenda lain lak diteruskan.

Tapi dah on de way balik tu baru teringat. Awat aku pi ckp kat minah kek tu umur anak 8 thn. Aku nak sambut birthday anak yg ke 9. Hadoyaiiii. Awat kacau haru biru sgt ni. Malas dh nak pusing balik pi betulkan.

Pastu mula lah meroyan kat suami suh call kedai kek. Nak call sendiri malu lah pulak. Aku mmg pemalu tak bertempat. Huhu

Hubby cakap ok, nanti dia call. Sampai la ni masih tak call2. Huhu

Kalo korang tengok aku aplod gambar kek dengan angka yang salah, makna nya hubby aku tak call kedai kek lah tu. Hik hik

Sadis!

2 ulasan:

Joy berkata...

mmg kacau..xpe..danish muda setahun gitu ;)

KV berkata...

joy,
ahahaha..mesti bengang dia tgk angka kat kek nanti.;P