Selasa, 16 Ogos 2011

KASUT RAYA

Sabtu lepas, dalam malas2 pun, gagahkan diri pegi al ikhsan. Motif? Nak cari kasut raya anak2. Kota bharu jem gilak la wei. Korang pegi la taim mana pun mmg hazab betul jem nya. Tu blom org balik beraya lagi. Hauzzz



So, ini kasut raya abang danish




Ini lak kasut raya Dina Sarah. Sengaja mek guna kuasa veto pilih yg ni sebab kalo pakai dress pun seswai kan? Padahal Dina nk yg lebih sporty. Lantak. Huhu


Sandal abah. My hubby mmg jenis simple. So gini jer lah gaya nya.


Me? Huwaaaa..takdak kasut raya la uols. Pakai yg mana ada jer lah.


Oh, dapat gak free gift satu tote bag kaler merah dan satu lagi beg kasut.

4 ulasan:

zailamohamad berkata...

comel kaust anak2 akak, oghe xbeli pon lg kasut ko set2 askar oghe;P

KV berkata...

zaila, akak kiranya dh setel semua. Lps ni rilex terus.

Joy berkata...

yeah..anak2 dah compelete..lega hati kan?

KV berkata...

joy, mmg lega sgt2. Lps ni rilex ja