Ahad, 3 Julai 2011

FULL HOUSE

Full House adalah korean drama yg aku tak pernah nak jemu tengok selain my girl. Mmg lawak cerita dia. Tapi dalam pada duk lawak tu tetap sedih tau. Berapa kali tengok pun, tetap berjejeran air mata ku. Owh..mmg feel habis ah.








Sweet jer dorang ni gaduh2 kan. Dah nama pun kawen kontrak tentu la masing2 ada agenda tersendiri



Kawan si heroin tu mmg bila kita tengok rasa nk lepuk2 jer kepala dorang. Sungguh mengharu biru kan.




Akan tetapi, bila tengok cerita ni, hero nya si Rain tu tak hensem sgt. Cute. Cuma badan mantop dan tinggi. Mek soookaa. Hehe. Gatal. Akan tetapi 2nd lead nya (tatau nama penuh, malas nk gugel) mmg HOT giler. Padahal dh tau dia 2nd lead kan, tp hati kita tetap berkata agar heroin pilih mamat tu pun takpe. Haha. Mmg HOT lah mamat tu.



Oke, lepas FULL HOUSE mek dh tatau nak tengok cerita apa. Korang ada cadangan tak?

6 ulasan:

farah aminuddin berkata...

lama dah tak tengok full house. nak g tgk online sekarang!

Joy berkata...

dah lama x tgk korean drama..

HoPe berkata...

boys over flower..best!

KV berkata...

farah, sila mabuk sekarang jugak!

joy,
ada masa mmg kv selalu layan

hope,
BOF dah tgk sokmo dah.;)

zailamohamad berkata...

hah, saya pon suka cerita ni..heroin dia tu memang comel;)

bat berkata...

coffee prince best gaks..