Rabu, 15 Jun 2011

KASIH YANG SUCI




Susah betul nak dapatkan novel ni. Ari tu masa awal2 criter nora elena aku tak ambik pusing pun. Sbb dah pernah baca novel ni. Tp tatau pinjam ngan sapa sbb dh lama sgt.

Tapi this week kan dh nak abis citer nore elena. So, ingat nak beli gak la novel dia. Simpan wat kenangan. Boleh angau kat aaron aziz gituh. Padahal boleh jer tgk dlm tonton.

Tapi feel baca novel ngan tgk citer tak sama kan. Akan tetapi, dulu masa baca novel biasa2 jer. Now bila aaron aziz yg jd seth tan terus angau giler. Pasni kalo baca pun mesti terbayang muka aaron aziz ngan siti saleha yang mantop dan gebu tu. Awat la budak siti tu comel sgt eh? Sempurna nya figura seorang wanita. Indah sungguh kejadian Allah swt.

Nampak gaya kena ajak hubby gi pusing kota bharu la. Kena jejak semua bookstore. Harap2 ada jodoh lah ngan novel ni.

KOrang dh beli blom? Ke tak mabuk kat seth tan?

7 ulasan:

mrs.spicy berkata...

xangau sangat..tp terasa gak nk bace novel ni

SYANI berkata...

tengah mencari jugak ni.. member kata kedai buku pun tengah restock novel ni..

KV berkata...

farah,
kagum mu tak angau. haha

syani,
ha-a, tnya kedai buku kt opis ni pun ckp camtu

nazqim bookstore berkata...

Ahad nanti ada lagi satu drama lakonan Aaron Aziz, juga based on novel - Stanza Cinta. 9 malam TV3. Kalau nak order novelnya bolehlah order dgn saya. heheh

KV berkata...

nazqim,
amboi sempat lg promosi yer. Hehe
Ahkak pun tak sabar tunggu crite tu

kakakdegil berkata...

Penat dah pegi semua kedai buku area KB
Semua abes :(

KV berkata...

kak nonie,
hingga semalam (18 jun) kv cari masih takde stok. Huihuhu