Selasa, 5 April 2011

RAIN COAT

Masa pi buang masa kat kedai bandel tu ari, aku jumpa rain coat yg masih baru. Dalam plastik lg siap ada tag rege bagai. Haha. So, terus grab utk dina. Dia kan slalu bonceng motor ngan abah dia. Pi mancing lah selalunya. Kdg2 kalo hujan lencun anak dara mek.



Dina ngan rain coat nya. Mek beli ngan rege 2 hengget 50 jek uols. Mana nak dapat. Giler jimat kaedahnya. Hihi.;P



Apa benda org panggil sarung kepala ni? Siap bersudu bagai. Sungguh praktikal.



Kalerful kan. Comel jer utk budak2.



Dia paling hepi bila ada gambar hello kitty. Dia kan penggila kuceng.



Kat belakang area kaler hijau tu (ht gambar hello kitty tu) ada space tu bagpack. Macam gambar budak kat bawah ni. Cool kan?

3 ulasan:

pB berkata...

yg penting murahhhhh

Joy berkata...

sama. dlm kete ada standby rain coat jugak..mudah anak nk ke sekolah ;)

KV berkata...

kak pB,
penjimatan yg praktikal gituh. Haha

joy,
ni pun nak kena carikan utk abang satu.