Rabu, 2 Mac 2011

IKEA

On da way nak gi ikea tu dina ketiduran. Senang sikit nak merayap. Buh dia dlm stroller, tolak ajer lah. Haha



Jalan pusing2 takde matlamat. Beli brg sikit. Danish dah merungut penat, terus ajak balik. Kesian mamat tu. Bagi dia main kejap. Layan perasaan.



Sudah pusing2 level 1 terus gi makan. Time tu dah jam 2. Orang masih penuh. Tp dapat gak la meja.


Danish makan kepak ayam.


Mek makan salmon.


Hubby makan meat ball.



Masa kat cafe tu terjumpa aqasha ngan bini dia tgh lunch jugak. Tengok jer lah. Tak kuasa nak berkenalan. Hehe.

Pastu turun bawah, nak membayar. Jumpa lak faizal husin ngan bini dia. Apa namadah bini dia? Lupa la. Ngan anak2 nya yg comel. Tppandang jer lah mcm selalu.Sambil tersengih sorang2. Hehe.

Dah siap membayar tu terus shoot balik beringin. Kesian danish penat.

3 ulasan:

zailamohamad berkata...

mehlah mari KL plop, IKEA ada sale start 3hb sapa 20hb ni

Ealyie berkata...

Saya pon suka Salmon Ikea.


Sekian, harap maklom!

~kesian~

;)

KV berkata...

zaila,
ahahah...lambat lg la nak pegi pulok

ealyie,
hehe..saya pun.;P