Ahad, 5 Disember 2010

Persiapan sekolah.

Mlm ni, lps solat isya' Hubby ajaknpi maiden nk beli baju skolah Danish.

Ramai org satu hal, tah kemana hala barang2 tatau. Dekat susunan sample takde saiz 14. Bila mintak ngan SA terus dia sound stok baru sampai, barang2 tatau dok kat mana. Hampeh betul.

Pastu try riki2 kasut skolah lak. Takmo jadi cam taun lps kan. Tp takdak budak SA pulak kat situ. Bila tanya yg lain, boleh pulak dia Tanya kita budak tu pegi mana. Terus aku Tanya dia balik budak jaga kasut tu mcm mana. Biar sama2 bengong. Dua Kali hampeh. Adoyaiii

Tak jadi beli barang skolah. Beli groceries sikit terus kluar. Lps cross jalan nampak kedai bata. Senang beli kat kedai bata terus la kasutnya. Beli 2 pasang stoking jugak. Memula aku sajes kt Danish ambik kasut overall pvc. Haha. Nanti tak yah nak memberus. Terus lap ngan kain basah jer. Tp mamat tu tak berkenan lak. Beli jer lah kasut tempek biasa tp sengaja pilih byk PVC Dari kain. Hihi

Nampak gaya nk kena g paksen beli baju skolah. Beg nanti nk beli kt billion sbb dah jumpa adidas yg suit dgn Danish saiz nya. Murah lak tu. Yg nyata takleh bawak Dina Sarah sbb nanti serabut dia pun nak membeli sama.

Owh lps kt maiden singgah makan roti Nan kuah Kari daging Dan ayam tandoori kt mac bee. Area2 situ gak. Sedapp

Sent from my iPhone

6 ulasan:

sya berkata...

Tu yg tak suka pi Mydin ni.. brg2nya tak penah teratur.. sepah2

MULAN berkata...

time2 ni mmg semua tengah cari barang anak2 kan.. kenkadang kita punya plan betol2 nak pi beli, alih2 takde saiz la, takde stok la dll... adei..

aNIe berkata...

Akak belom plan bila nak shopping untuk anak2...

KV berkata...

kak sya,
bengang jer kan? Huhu

mulan,
mcm2 masalah. Nak kena pi tempat yg lengang org. Tapi kt man yer?

kak anie,
kv ingat nk beli awal2 lps tu nak rilex jer. Tp ni masih blom habis membeli nyer

rina berkata...

eh buleh ko pakai kasut sek hok semo pvc...

KV berkata...

buleh jer kut rina, bata b first baru keluarkan