Rabu, 3 November 2010

RED GLORY

Celebrating my birthday dgn malaysia cup katanya. Hak hak
Tapi mmg sngguh bermakna lah.
Kebetulan seri puri rumah tansri anuarmusa dekat sgt ngan rumah mek. Terus tak lepaskan peluang bertentang mata ngan players the red warriors.

Tapi terkilan sbb tak dpt beli jersi piya. Huhu. Last2 pakai baju merah yg mana ada kat rumah ajer lah. Hek hek.



Hai-O. Kepala botak nya menyumbangkan gol seri. hehe




Sempat bergambar dengan subra.



Syed adni yg amat hensem. Punya lah tinggi. Kemetot giler aku dibuatnya. Huhu. Takpe, janji mamat tu hensem. Pasni dah tak jumpa sbb dia pindah ke sabah katanya.



The piala. Sempat la sentuh kejap. Season depan blom tentu ada rezeki. heh heh.;P


Pengerusi, pengurus dan coach, abe ya. Hik hik




Lupa nama la tapi pemain pertahanan. Kecik jer org nya.



Paling syok dpt bergambar ngan paan (farhan) Hensem bah!



Daudsu. Tak sempat bergambar la. Org kerumun kalahkan artis. Hihi.



Pastu balik rumah dengan hepi. Termakbul jugak doa nak jumpa players TRW walopun tak sempat jumpa apek ngan piya. Jugak mat yo. Puas hati lah kiranya. Alhamdulillah.

4 ulasan:

makcikrehan berkata...

glory glory klate!
syed tu hensomlah mek!

FAM berkata...

semangat sungguh akak!

ComeyBelako berkata...

yeay yeay! tahniah red warriors...saya ada wat entry simple about this. feel free to visit: http://comeybelako.blogspot.com/2010/11/gomo-klate-gomotahniah.html

atty's berkata...

wah...rasanya itu hadiah besday tak ternilai tuh