Selasa, 2 November 2010

021110

Hari ini besday mak uols. 32 tahun lalu mek dilahirkan di bumi yg indah ini. Tapi tak ingat la pkl berapa. Lupa nak tgk surat beranak. Hak hak.

Moga usia yg bertambah ini, makin mematangkan fikiran, makin menambahkan kesabaran dan makin bijak membuat keputusan.

Syukur di beri Allah peluang untuk masih lagi bernafas, menyedut udaraNYA. Syukur alhamdulillah.

Walopun dah tuo hati totap mudo uols. Totap tak sedar diri neh. Takpe, yg penting hatimao baek, kan?

Owh, pagi tadi hubby ckp 'eh, ari ni besday mama la!' masa on d way dtg keje.
Mek purak2 merajuk.
Dia terus cakap 'alah, awal lagi ni, pagi lagi'.
Huhu..takde pun dia nak wish ke hapa.
Sungguh tak romantik tok laki mek.
Hadiah?
Nak tau dia cakap apa?
'Ok mama nak makan apa? Bi belanja!'
Konfiden tau.
Macam la hari2 pagi petang siang malam bukan dia yg belanja.
Adeiii la.
Tapi ari ni mek lunch sorang2. Dia kena pegi site. Sungguh tak cool. Tak pe ah. Rilex.
Nanti kita pow hadiah sesedap rasa.
Blom terfikir nak apa.
Hadiah besday dia bulan 8 tu ari pun mek blom beli.
Dia takmo.
Sungguh baek kan.
Tak mcm bini dia ni, kacang hantu. Hihi/;P


Ok lah. Terima kasih padayg sms, yg wish kat fb. Tak putus2. Terharu sgt2. Rasa cam artis pun ada.

Dah owh, tahun ini selebret besday dgn menggosok malaysia cup tau. Hak hak.

Ok daaaa..bye!!

12 ulasan:

yaya berkata...

happy besday !

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ berkata...

hepi besday KV! yg penting hati tetap muda...umo xpe..angka je tu

oren berkata...

hepi besday mek :)

bila sebut kacang hantu, sungguh aku teringat kat anak aku hat no.3 (yg sebaya dina tuh..)

mmg mcm kacang jugaklah, asik2 kacau org, penat sungguh rasa..tapi bile tgk dia terbungkang tido, alahai, sayu jek muka..innocent jek..kang dia jaga, siaplah :P hikhikhik...

semoga berjaya mengepau laki mu...

KV berkata...

yaya,
tenkiu. Lama nya lahai tak berblog. Bizi kah adik ku?

sue,
hehe...hati totap mudo sokmo.

oren,
keh keh keh..sama sepesen nga dina la. Kacang hantu. Wakakaka

makcikrehan berkata...

Happy besday mek! moga bertambah berkat hidupmu :)

arianna adrizal berkata...

hepi bfday jugak!!!!

mrs.spicy berkata...

happy bday kv~ semoga panjang umo, murah rezeki and bahagia disamping family terchenta~

F A R Y N berkata...

happy bestday kak!
semoga incik suami belikan cincin diamond blink blink yer :)

atty's berkata...

happy belated besday kv..semoga sihat, murah rezeki selalu dan happy bersama family tercinta..amin

KV berkata...

rehan,
tenkiu makcik!!

ann,
tenkiu dik

farah,
tenkiu jugak

faryn,
hahaha..kalo lah dapat...

kakty,
amin. tenkiu kak

MushroomCute@Mariea berkata...

Happy Belated Besday KV...wah..sakan bergambar dgn pemain bola sepak tu ekk..sapa tak bangga kan kan kan..

*azni* berkata...

happy besday mek..sama ngn ank sy besday mek..