Selasa, 23 November 2010

MANIQ KAYANGAN

Setelah 3 hari berhempas pulas. Eh 2 hari jer kut. Sehari before raya dan hari raya. Hehe





Punya lah seksa nak menyiapkan. Gangguan betul dari dina carah. Marah pun tak guna, dia buat derk jer. Akhirnya aku saiko dia. AKu cakap dia tak sayang aku sebab menyusahkan kej2 aku nak buat. Last2 dia mengalah dan kasi can aku buat sepenuh perhatian.

Lesai satu. Ada satu lg kaler hijau lumut. Hat tu baru separuh siap. Asyik tak cukup manik la pulak. Haish. Asal bersemangat jer ada aje benda2 yang membantutkan. Hehe

9 ulasan:

efa fairuz berkata...

pehhh!!

buleh wat pitih ni mek..

ambik tempahan la.. cas mahal skek baru pade nge sakit tubuh..ngehehe..

Joy berkata...

lawanye...pas ni abis semua baju lip lap ;)

cc berkata...

jahit senirikkkk?
omaigod lawaaa!

amik order jahit beading x?
heh heh heh

pB berkata...

rajin

KV berkata...

efa,
tempahan?
huhu..tak sanggup meh.

joy,
selai dua jer sbb malas nak basuh tangan baju bajan. Aci dok alasan?

cc,
tempahan tidak di terima sbb jahitan adalah tidak kemas. Untukpakai sendiri jer boleh. hahaha

kak pb,
rajin ada ketika, tp byk masa yg malas. Huhu

"MULAN" berkata...

salam... cantik tu... boleh bikin income... saya ada manik sekilo lebih, angkut dari vietnam dulu... dah beranak dalam laci agaknya.. tak tau bila nak start.. dah 3 tahun ni..

kita nak link link boleh tak?

KV berkata...

mulan,
haha..mesti lawa2 manik tu. Okes, nanti kita link kan.

rina berkata...

lawa giler...

KV berkata...

rina,
eh, aku tak giler. Hahhaa.;P
just joking