Khamis, 28 Oktober 2010

CHEEEZY PIZZA

Rasa macam lama tak makan pizza.

Kebetulan semalam nak cari meja komputer, kami ke kb mall. Sambil menyelam sambil minum air la lagaknya. Terus tingggg!!! Dapat idea nak makan pizza baru. Jom ke pondok piza. hehe


Order nya couple set jer. Kalo order lebih mmg tak habis dan tak dpt menikmati sepenuhnya keenakan makanan. Tudiah statement.



Patutnya air revive, tp tatau napa dorang bagi coke. Masa ni mek pi bilik ayaq. Malas nak tnya.



Garlic bread yg sgt sedap sbb lapar tahap gaban. Tinggal seketul baru teringat nak snap gambar.



Kami pilih peperoni chiken. Nak ambik yg cheezy jer takut tak termakan, muak gak weh.

Mek makan 2 slice jer yg termampu. Selebihnya hubby yg kena habiskan. Order jugak smoked chiken wing, tp malas nak snap gambar dah, kenyang sgt2.

3 ulasan:

sisdee berkata...

mmg klu cheese smata takut kan muak huhuhu..tp nmpk cam BEST jek hikhik

KV berkata...

sisdee,
sedap tp mmg takleh mkn byk. Hehe

Joy berkata...

citarasa kita sama: peperoni chiken. yum yummy