Selasa, 24 Ogos 2010

SHOPPING KASUT RAYA

Memandangkan semua orang blom ada kasut raya(kecuali dina), lepas iftar semalam kami gi paksen. Nak beli sandal utk danish. Dan jugak mamanya. Haha.

Penat offer selipar sauk. Comel sungguh. Dia.dora pulak tu. Hampeh. Takdeknya dia mau. Tetap jugak nak sandal. So, yg dia.dora punya besar ngan dia bagi size plg kecik. Kaki dia kurus sgt. Memang melocot jer kluar kaki. Lucu lak gaya nya. Haha

Last2 ambik brand apekebenda ntah. Aku malas dahnak pegi tempat lain.

Abah pun tersangkut ngan selipar sepasang. Beli tiset 2 lai jugak kat situ.

Pastu masuk paksen pi carlo ri.no carik kasut raya mek. mmg dah aim nak kasut tu. Sepasang tu jer ada. Size pun ngam ngam hoi. Adei...tapi ambik lah jugak, sbb hati nak sgt kasut tu. Terpelecok aku pagi raya nanti tatau la. Hak hak. Tapi best. Dapat tote bag kaler shocking pink lagi. Hehe.;P

So, semua orang dah dapat kasut raya. Dan dina dapat lg sepasang. Beli yg murah jer. Serabut dia duk mengamuk nak jugak2 kasut baru. Padahal dah beli kat dia di kbb mall tu ari. Geram betul semek tu!

Gambar bag plastik jer lah dulu. Dekat nak raya ni mek snap gambar kekasut tu. Hehe.;P

3 ulasan:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ berkata...

wah2 smgt nyeh! untunglah dina klu camtu :)

baru terasa nak rayakan bila tgk brg2 yg kite beli...km pun dah beli kasut raya....yiehaa x sabar nak raya :)

rina berkata...

ooo size mu +/- nga size aku. aku kalu dok 36... 37 ler

Angah berkata...

aku pun setel kasut anak2 dulu. Arief nak merah, adneen nak pink. dapat la yang dihajat kat Clark. Ibu pakai sandal jek.