Jumaat, 13 Ogos 2010

HALOS N HORNS

Seumur idup aku tak pernah jumpa pun menda alah ni. Kesian aku kan? Darat sngguh. Huhu.



Malam menyambut puasa tu kan aku pegi tes.co pastu pegi gi.ant. Jumpa lah menda alah ni kat gi.ant. Dorang lambak2 jer. Aku pun sibuk lah mengusyar apa ke bendanya.


Rupanya nya baby bath. Hehe. Comel la dlm bentuk tiub. Baunya pun wangi. Dan yg paling penting rege nya RM 2.99. Muroh weiiii!!

Nanti kalo pegi gi.ant lg nak try beli dia punya syampoo baby lah pulak.

7 ulasan:

jane_doe3328 berkata...

errr...ambo pong tok rajing jupo weh

superheroes' mom berkata...

I ada beli products ni jugak, baby bath n shampoo. mmg wangi and gentle

superheroes' mom berkata...

I ada beli products ni jugak, baby bath n shampoo. mmg wangi and gentle

Lady of Leisure berkata...

comelnya i suka gak mandian bau baby ni.
:)

makcikrehan berkata...

aku pong baru tau bila ko bukak citer. hahaha. aku pon darat gak! kekekek

kakLuna berkata...

aku pun x penah dengar...tp nama cam kreatif ek? cuma tang Horns tu terpikir lain lak hahaha

Arena berkata...

Sis,
Selamat berpuasa ye KV.. jemput ke public blog kito hok baghu.. hehehh