Khamis, 15 Julai 2010

TOLONG MEK UOLS

Hihi...

Mek takdak idea la nak apdet blog.
Nak tangkap gambar pun malas.
Lagi pulak lappy mek problem la nak kecikkan gambar.
Apa masalah tatau.
Penat dah try n error.
Masih jugak tak boleh.
Tatau apa yg best untuk di blog kan.

Cer kamu orang bagi cadangan apa yg menarik untuk di blog kan.
Mesti idea kamu orang best2 punya.

Segala cadangan yg bernas, yang hazab pun, mek dahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih.

7 ulasan:

Purpleheart berkata...

kv tulih apa2 pasal kv pun ok gak..apa kv buat hari tu, makan apa, beli apa..

aNIe berkata...

Mek...akak pun kadang tak tertolong nak update blog...heheheh...kalau dtg penyakit malas tu lebih2 lah lagi

fabulous.farah berkata...

huhuhu..doh ni kiro update doh ni=p

KV berkata...

sue,
hihi..mcm malas nak mengarang.;P

kak anie,
wakakaka..same to me! Malasnyaaa

farah,
apdet bodo2 gini je lah ye

honeylanz berkata...

Has update ikut yg terlintas aja...heheh...tp now gambar pun snap pakai hp jah..x rajin nk usung dslr dah

Alinlai berkata...

tulis je A B C... kekeke

TopsyTurvyMum berkata...

jalan2 blog org..kadang ada banyak idea dtg:)