Rabu, 16 Jun 2010

PULAU ORANG UTAN

lesai isi 'tangki' kami terus ke jeti nak naik bot ke pulau orang utan. Sebab dah petang kan, just tinggal 1 trip jer lagi.





Masing2 pakai jaket keselamatan. Bot nya agak besar dan memang selesa ah.




Dina hepi giler dapat naik bot.;P


Dalam 15 ke 20 minit (lupa) sampai lah ke pulau orang utan.



Masing2 tak sabar sbb dari jauh dah nampak orang utan. Hihi


Masing2 ikut tourist guide sbb dia bawak kenalkan satu2 org utan yg ada kat situ.


Memang seronok ah dpt tgk orang utan dgn live.


Ni baby orang utan. Ada sekor. Siap duk dlm kot dan pakai diapers. haha


Suasana kat situ



Yang ni pulak tadika dorang. Hat umur mcm ni mmg buas n lasak giler. Sekali pun tak duk diam.



bersambung....

2 ulasan:

fabulous.farah berkata...

nama2 orang utan ni comel kan.huhuhu

KV berkata...

ha'a, siap ada mike, carlos jason, apa tah lg. ramai sgt. Ahkak punlupe. Hehe