Isnin, 7 Jun 2010

EXTREME LAH SANGAT

Petang khamis lepas, semangat giler aku memaksa hubby ke paksen.



Kerna terpengaruh dengan bunting yg dorang duk gantung sana sini. Punya lah excited siap duk ingat tarikh 3 jun, 3 jun. Sampai sanggup batalkan agenda lain semata mata nak sesama extreme ngan orang lain. Gigih!



Tudiah! Potongan sampai 80% katanya. Mana mek tak meroyan uols!




Sampai sana, punya lah bising gegok gegar gegak gempita. Dorang sound/mempromosi pakai speaker corong tu (apa nama saintifik dia eh?) sampai sakit kepala aku bengang telinga. Menggigit gigit.

Punya lah lelong baju da.lam siap taruk atas sepanduk keliling floor giler punya meriah happy hour katanya. Malaun mana lah yg sanggup beli kalo cenggitu?

Pusing punya pusing aku tatau nak beli apa. Hiks. Kemabukan. Sebab takde de murah mana, mcm sale biasa jer kaedahnya. Takdok lah extreme mana. Nasib baik hubby sporting. Keh keh keh.


Dalam pada tak extreme mana tu, terbeli lah menda alah ni.




Aku memang, kalo dah nama wedges mmg urut dada sokmo. Mmg now aku obses (bukan obersiti uols, hat tu sensitip, karang makcik gemuk emo kembali.;P) sikit.


Try punya try punya try, kasi hint kat hubby, hubby pun letih dah jadi ekor terus hangguk. Mek tersengih mcm kerang busuk. Tp hat ni mmg betul2 less lah. 2 pasang 70 hengget jer. Dulu2 asyik angkat letak angkat letak sbb masa tu takdak less. Yang ni aku lupa less 50% ke 70%. Janji murah, belasah jer. Hihi

Oh, sangat suka dengan patent cenggini sbb dia tali strechable (getah). So, kaki mek yg dompok gemuk adalah sgt selesa bila memakainya.

Sukaaaa.;P


p/s: sale sampai 13 jun ya hadek2. nanti kalo sempat nak gi beli hat kaler koko dan biru pulek.;P

10 ulasan:

WanHidayat berkata...

Salam kak!

Tu dia...bershopping sakan...nnti leh lawan Paula Abdulnye collection....

Tak sakit ke pakai kasut yang bertumit (**saje nak tahu)

fabulous.farah berkata...

wedges ok sikit. selesa..farah pon suka wedges dr heels

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ berkata...

KV, bulan ni kite beli 3 pasang kasut...ngeh ngeh ngeh...tp beli yg murah2 jek...

KV berkata...

wan,
lama nya tak nampak! Wegdes ok, sama cam pakai flat sbb dia tapak tebal.;P

farah,
dolu2 suka heels, now dah 'tua' ni suka weges je lah. Senang nak kejar anak2.;P

sue,
wahhh!!! Tumpang teruja. Hihi

Ayu Hashim berkata...

wahhh.. sakan merembat tu.. heheee.. cantik wedges muuu..

zailamohamad berkata...

waaah mak jeles!! mak jeles!!

tulung beli ko orang etek buleh???

Angah berkata...

Aku cuma pakai sandal jek skrg hahaha.. tunggu la bila mek dah ramping balik tahun depan.. harus mek melaram balik hahaha

p/s : gumuk atau tak.. hati mau baik.

KV berkata...

ayu,
wejes lelong jer cik ayu

zaila,
hahaha...kamu kena try sendirik la. Akak siap jalan2 pusing2 nak test best ke idak. hak hak

KV berkata...

angah,
hahaha..wajib mu meramping kan diri kembali. Sakan bervass na!!

oren berkata...

seingat akulah, ko mmg selalu tepek gambar kasut baru beli..byk lak tu..

nih aku nak suggest, buatlah 1 entry pasal koleksi kasut2 mu..amik gambar sekali..seriyes, aku nk nengok..