Isnin, 12 April 2010

TAK BOLEH TAHAN

Uols, mek kan, kalo dengar aria.ni ada sale, wajib menggeletis nak pegi.

Haduh, cannot tahan, cannot tahan. Tak beli pun takpe, janji leh cuci mata. Huhu.



Semalam pegi lagi.




Tersangkut dengan yg ini pulak.


Balik tu menyesal tak beli kaler hijau lumut. Huhu

Oh, pada yg tak tahu, sale sampai 18hb ni tau.

13 ulasan:

rina berkata...

semo hok plain ko...

KV berkata...

rina,
ho. sbb me banyak baju kurung bungo2. Paka kijo kae.;)

Zareda Norman berkata...

wah ada sale ka?? kena serbu ni, sekarang ni memang giler kat mek ni ler pulak

Ain berkata...

kv dan ariani memang tak dapat dipisahkan....

agak2 dah berapa banyak tudung ariani ko ada erk....

aku ni, satu pun takde lagi....huhuhu....

mrs shaifull berkata...

ariani mmg yg terbaekkk kan KV?

Mak Su berkata...

hah? ada sale?

Ayu Hashim berkata...

wahh sakan sopping yaa.. ariani pun ada sale ya... Munawarrah pun ada sale until 18hb jgk... adeh.. keringlah wallet ku bulan nie yaa... heheeee

atty's berkata...

kty pun suka yg plain je..senang..

zailamohamad berkata...

murah sangat ke kak kalu Aria.ni tu wat sale??

fabulous.farah berkata...

hoho..banyak lah tudung kak kv dalam almari tuh~=p

KV berkata...

kak zar,
wajib serbu tu. Me pun rasa mcm nak pegi lagi.;P

ain,
huhu..aku beli yg murah jer. Yg mahal tak sampai hati. Haha

mrs shaiful,
wallah gitus.;P

maksu,
ada sale sokmo kan?

ayu,
kat sini takde munaw. Tak penah try dia. Best tak?

kakty,
kv byk baju kurung corak2. Senang yg plain lah kan. Hehe

zaila,
ntah, akak tak penah gi masa tak sale. Sayang duit. Hihi

farah,
takde lah banyak mana.;P

jane_doe3328 berkata...

kak kv, bapo selai tuh? tok rajin gi aria.ni

rega dio dale range bapo?

KV berkata...

jane,
beli 1 percuma 1. Akak suka anak tudung, singkat sikit dan material kapas/tiset tu. Yg tu 69 satu set (2 lai). Yg lain2 pun up sikit dr tu ler.