Jumaat, 16 April 2010

Jumaat

Jumaat Nan indah.

Tapi pagi ni aku tak ikut pun Hubby gi jogging. Jeles bila dia cakap dia dah sampai kt point yg aku duk aim sokmo tapi tak pernah kesampaian. Kes nya, semalam aku sakit kepala giler2 Dan period pain. Abih sengal tulang temulang aku rasa. Semalam pun tk dapat jogging. layan citer adamaya. Best gak eh citer ni.

At now tgh tunggu Hubby balik dari kedai. Suruh dia beli Santan. Aku nak masak gulai nenas ikan kering. Lama tak makan. Harap sedap lah aku masak nanti. Hik hik

petang ni ingat nak balik kampung lah.

Ok, selamat bercuti uols

4 ulasan:

zailamohamad berkata...

sedapnya gulai ikan kering nga nenas..marilah sikit

zarin berkata...

uhuh, gulai ikan kering ngan nenas..i loike...hantar sini sikit ye! kita dah buat minggu lepas tp masih teringin lagi lah hahaha..

Lady of Leisure berkata...

aduhai lamanya tak makan gulai ikan kering dengan nenas... ikan kering tu masin, nenas lak masam manis, kena sungguh kan...

KV berkata...

zaila,
hahaha..dtg rumah akak ler.

zarin,
me loike. Sedap.

lady,
cukup rasa kan.;)