Selasa, 2 Mac 2010

PENANTIAN SATU PENYIKSAAN

Adoii... memang betul - betul satu penyiksaan la.

Aku duk tunggu orang pablik bank call ni. Dari satu hari ke satu hari. Rupanya ada mis komunikasi. Ni suh tunggu ari ni pulak. Serabut aku.

Ntah2 hari ni takdak respon ke hapa, besok kena menapak ke pablik lah gamaknya.


P/s: nanti dah setel semua aku cerita kat blog.

6 ulasan:

sisdee berkata...

mmg siksa..sabo jek :)

Hasan Amran berkata...

semoga dipermudahkan segala urusan...

honeylanz berkata...

jgn serabut² kv. settel la nnt tu..

KV berkata...

sisde,
ha'a, selama ni boleh sabar kan, sebar je lah sikit lagi. Hehe

hasan,
tq. Insyaallah dipermudahkan.

has,
hehe..cuba cool, but kdg2 jadi tak sabar.

Zareda Norman berkata...

hik hik hik.. sabar ek.. beli kereta baru tu??

~Eila @ Along~ berkata...

owhh..tunggu org bank call eh..leh riki2 pegawai tu tanya status...eila dulu loan umah dan kete..selamba 3 hr approved sbb asyik call je tanya hahaha..good luck sis kv..