Isnin, 29 Mac 2010

PATUTNYA

Patutnya tengahari ni aku dah bertolak ke KL.

Tapi non ado.

Adoi la, letih menunggu. Memang penantian betul2 satu penyiksaan lah.

Tengok la, tunggu sampai jam 4. Kalo tak setel jugak mmg kena pegi besok pagi la.

Serabut tau, bila minda kita dah set macam ni, macam ni, tetiba kena setting balik supaya jadi macam ni dan macam ni. Haha. Hambek. Berbelit - belit ayat aku.

Eh, harap2 skolah danish ambik cuti peristiwa lah khamis nanti. Selasa Rabu kelantan cuti keputeraan Sultan. Tak payah susahkan MIL pagi2 nak kena hantar Danish ke skolah. Takde la kelam kabut dia nak uruskan Danish dan Dina. Tu pun kalu aku bertolak besok. Kalo pegi ni ari mmg sempat ada kat rumah lah khamis nanti. Tapi skolah2 area ofis aku ni semua cuti khamis tu. Harap nya skolah Danish pun cuti gak la.

Hehe..itu jer nak bebel.

7 ulasan:

kimmy berkata...

have a safe journey k..:)

shi3la berkata...

rasenyer sy 1st time singgah page nihhh..salam kenal yerk..kiter xchange link okehh..

KV berkata...

kimmy,
tenkiu. Insyaallah mudah mudahan.

shiela,
salam kenal, nanti kv link kan

Lady of Leisure berkata...

akak nak gi mana ni?

fabulous.farah berkata...

jalan-jalan ko kak? ala..kalu ade kl bleh jupo...

atty's berkata...

ade kursus ke kv..? takecare

KV berkata...

Lady,
Ada keje kt klang n kajang

Farah
oloh. Tak sempat koling2 la. Huhu

kakty,
bukan kursus kak tp Hal berkaitan keje gak la