Isnin, 8 Mac 2010

IKAN BAKAR

Malam bila ek kami anak beranak keluar pi makan ikan bakar. Memula tu hubby ajak gi tok bali. Tapi jauh nya ngan rumah, hazab jugak buang masa atas jalan tu. Haha

Pastu duk mikir nak pegi makan raja ikan bakar kedai kawan hubby kat berek 12 (eh ke apa nama jalan kat situ). Tapi bila mikirkan padat pelanggan malas nak menunggu pulak.

Last2 teringat kat kubang kerian ada satu kedai ikan bakar. Cuba try test kat situ lah.


Rupa2 nya nama kedai tu one ikan bakar. Tu pun kes tengok bil baru tau.



Tapi kalo korang ada anak2 macam dina wajib gi awal. Sebab kedai tu sedia kan segala rides yg malatop tp hazab. Brand nya meletup tp barang nya dah uzur. Beli kat bundle lah tu. Tp bebudak ni tak kira branded ke hazab ke, janji leh wat main. So, kalo lambat segala menan tu dah dikonker oleh kekanak lain. Haha. Jenuh la nak memujuk anak2.

Dina menunggang 'booh'.



Kami order tak banyak. Sebab aku ngan hubby jek yg nak makan. Anak2 makan sesuap dua jer.


Ikan tuko @ pari kecik.




Ikan merah sekor sorang.

Dan sotong yg lupa disnap. Sibuk nak makan. Haha





Dan sambal kicap nya yang very der chibi chibi pom pom.


Oh, len kaki mesti pegi lagik.

3 ulasan:

zailamohamad berkata...

sedap ko kak KV, harus ku cuba juga kalu kelik Klate nanti

KV berkata...

Zaila, sedap kakloh. Haha

eynda berkata...

Sedapnyer boleh makan ikan bakar...kami susah keluar dinner coz hannah suka buat peel malam2 so takde peluang nak makan ikan bakar....