Rabu, 3 Mac 2010

BUAH TANGAN DARI MEDAN

Kawan ku baru balik dari medan. Ni kira BFF la ni. Sanggup mati bersama. Hak hak hak



Hari ahad lg dia duk call nak jumpa. Tapi ahad tu aku bizi ke kota bharu. So mmg tak sempat. Semalam baru dapat jumpa.


Bika ambon. Pestime aku tengok




Rupa bentuk dari atas sebelum dipotong.



Yang ni sudah di potong2. Sedap jugak. Rasa lemak santan dan kulit kayu manis. Tapi takleh makan banyak, muak. Makan sikit2 je.



Oh ni benda apa aku pun tatau. Blom try. Tapi rupa bentuk macam biskut bepang jek ni.




Dan buah buahan. Yg kecut kering kontang tu buah markisa. Banyak ari duk simpan kan, kecut dah jadi nya baru dpt kat tangan aku. Haha. Buah2 lain macam avacado tu aku tak pernah try. Nanti karang aku try boleh terima ngan tekak ke tidak. Buah salak tu biasa ah. Yang purle belang2 tu buah apa eh? Buah cinta macam kat cameron ker?

Tenkiu babe, lain kali kalo pergi, kenang2 lah daku selalu. Hahaha

9 ulasan:

CT NORAMIZA berkata...

KV, nak sket bika ambon tu, ai dah penah makan dulu, tp bukan yg kaler tu, kaler coklat2 sket :) sedapppp

=MissRynn= berkata...

nmpk sodapppppppppppp

pB berkata...

jom kita g Medannnn

~Eila @ Along~ berkata...

wahh..bepang...sedapp!!!

bat berkata...

ohh meks pun tak pernah nengok buah yg berbelang atu katanya..

KV berkata...

Ct,
oh ko pernah makan eh. AKu pestaim maklum la blom sampai Medan. Hik hik

rynn,
mmg sodap tp cepat muak

kak pB,
teringin nak pergi tp masa dan keadaan blom seswai. Insyaallah satu hari nanti

eila,
eh eila pun panggil bepang ker?

bat,
aku was2 nak try nih. Haha

*gorjesmum* berkata...

yg first tu i penah makan..buleh tahan rasa dia :)

KV berkata...

gorjes,
sedap lah jugak kan

fabulous.farah berkata...

huuuu..sedap nye markisa..lamo xjupo