Khamis, 11 Februari 2010

CUTI PANJANG

Hari ni hari last bekerja before CNY.

Korang cuti berapa hari ek?

Kat kelate cuti ahad dan isnin. Tapi jumaat dan sabtu tu cuti weekend. So, dapat la 4 hari. Aku malas nak sambung cuti lps tu. Takde benda nak buat. Hehe.

Skolah Danish cuti seminggu. Sbb skolah dia dh ganti hari sabtu 2 kali. Ada skolah yg tak ganti, so dorang cuti sampai isnin gak ler.

Ramai tak balik kampung? Aku bajet kota bharu sesak giler ah bermula sabtu. Kenkawan pun ramai yg balik rasanya.

Kenkawan ofis berkenduri sakan menerima menantu. Kat kampung lak, buat makan aqiqah cucu2 sedara. Holawei, dh ramai cucu aku ni tau. Hihi

Kenkawan hubby pun ramai yg balik dan ada yg dah book nak datang rumah. Dengar cerita dorang nak wat reunion. Tatau la jadi ke tidak.

Apa pun, selamat bercuti yer korang. AKu tatau la dlm masa 4 hari ni sempat update blog ke tak. Aku pun rasa alam blog mebi sepi sikit lah kut.

11 ulasan:

sisdee berkata...

oh sama le...kita pun mgkin balik kg jek sbb asben pun klu tak de aral nk pecahkan dapur tu..ganti apa yg dah teruk...so mcm tak leh update blog kot (yea ke??)

anyway..hepi holiday!!!!

untung kan..cina raya kita punnn raya hahahahahah..kdg2 kt shopping complex tu byk malay shopping dari cina hahahahhahah

Nanak berkata...

kami cuti seminggu..yeay!
selamat bcuti..

rina berkata...

aku balik. yehaaaaa

honeylanz berkata...

sek ac pun cuti seminggu...n kami pun balik kg la..x sabar nk kelik nihhh

risanur berkata...

slmt bercuti kak...

Angah berkata...

Pahang start sabtu sampai selasa. Angah balik Klang. Tak jem sbb menongkah arus hehehe..

KV berkata...

sisdee,
ok nanti ku baca update mu. Haha

nanak,
horayyyy..syok kan cuti.

rina,
dtg la jalan2 ke rumah mek. Tp bukan musim buah loni.

has,
kampung kat besut ke kat mana eh?

risa,
tq yang. Risa tak cuti pjg ke?

angah,
hoh best la kalo menongkah arus. Tak sakit jiwa. Hak hak

CT NORAMIZA berkata...

kl pun sama gak KV, cuti sabtu ahad isnin selasa, sbb ahad tu dia gantikan ke selasa, mmg nak balik kg gak, insya-allah.. :)

Ain berkata...

sama la kita....

aku duk rumah jer rasanya... hubby aku confirm kerja....

KV berkata...

CT,
hati2 dlm perjalanan

ain,
lepak tgk tv lah yer. Past ugi makan kenduri kawen. Hik hik

Zareda Norman berkata...

happy holiday..