Khamis, 21 Januari 2010

SANTAI

untuk acara santai, sbb blouse aku banyak kaler plain.




15 ulasan:

sisdee berkata...

adoii lawanya kv...

selalu beli kat ne tudung nie..susah nk cari yg cantik camni :(

rina berkata...

lawa hok kak pink... tulong beli so

Ain berkata...

ntah bila la aku nak bercinta ngan tudung2 camni....

asyik2 pakai tudung bawal jugakk...

malas tang nak basuh ngan nak simpan tue... cerewet sikit kan...

pB berkata...

beli mano?

MommyDania berkata...

nak2 kuar weekend, sarung je kan. hehehe

KV berkata...

sisdee,
mabuk daku dibuat nye eh?

rina,
wajib mu kaler fink sokmo. Betul ke nok ni?

ain,
tudung bawal aku mas bab kena gosok dan butang/kancing bagai. Hehe

pB,
my hometown

fatin,
a'a, senang n simple.

eynda berkata...

Yang 1st tu lawa la :-)

~~ciklinn~~ berkata...

cantikklah hok warna pink tu...

~~ciklinn~~ berkata...

cantikklah hok warna pink tu...

Ms AiReEn MoHd berkata...

BYK TUL DUIT KO NI KAK...asik soping jerk

nasazfrog... berkata...

kak mu jual lor..

CT NORAMIZA berkata...

KV, kat KB dah ada ARIANI ke belum? ari tu kat ariani kl kan, dia jual longgok2 yg lycra tu, cantekkk, murah gila :) nnt mai kl, cuba p survey kalau masa sales ok

honeylanz berkata...

senang kan nak pakai santai time...sarung je kan ;)

zailamohamad berkata...

Jenama Z n Z ko tu??
Kak, tulung promote kedai ambo etek;p
www.marikelih.blogspot.com

ABH berkata...

lawalah....citer la beli kat ne? saya ni lemau sket bab2 tudung nih :(