Selasa, 19 Januari 2010

MEE UDANG

Sebab semua orang duk menayang mee udang dlm blog masing2, membuat kan aku teliur. Kebtulan gi kopitiam kat tok bali tu ada menu mee udang. Cuma aku ambik udang biasa je, bukan udang timbang. Sbb tu sikit sgt udang nya.;P




Nampak cam sedap kan? Tapi aku tak gemor la. Macam sos masam manis jer. Huhu. Tak boleh telan. Tapi hubby cakap sedap. Tapi mek takleh nak terima la. Tekak kampung.




Last2 curi makan nasik goreng ikanmasin hubby.

p/s: mungkin kedai tu resepi dia cenggitu, tempat lain sedap kut.

14 ulasan:

Ain berkata...

mee udang kat sini sedap jugakk...

udang dia besor2 dan kuah dia memang meletops.....

Ijah @ Fariza berkata...

Aku ingat aku je yang tak suka rasa mee udang nie...hehehehe..

green apple berkata...

bukan org kata mi udang tu selak udang baru nampak mi ke?

orang kata laaa...

noniey berkata...

masa gi penang ari tu, mee udang dia sangat sedap.. tapi tak semua tempat.. dorang kata kat sungai dua sedap.. tapi kitaorang gi, tak sedap pun... kat teluk tempoyak sedap.. kalau gi penang, try lah gi sana..

KV berkata...

ain,
situ pun ada udang besar2 tp aku takmo dulu, just nak try.

ijah,
kahkahkah..taste sama kah?

diana,
a'a, tp aku makan ni, selak selak mee 4 ratus kali baru jumpa udang.;P

noniey,
a'a, nak kena try kat penang la agak nya.

aNIe berkata...

KV..mee tu memang nampak sedap...tapi akak ni aper mee aje semua sedap...hehehe

Mas berkata...

KV.....ni mee udang mana? aku nak larik tajuk sket....huarghh mek nak p ganu n kelantan lah.....tapi tak penah ada kursus kat sana...huarghh sangat mengidam.

KV berkata...

kak anie
hihi..tambah2 kalo ada kerang kan kak?

mas,
ala ko datang melancong jek la!!

honeylanz berkata...

x gemar mee udang. mee hailam ye..mee grg basah ke..hehhee..lapooo

KV berkata...

has,
semuanya daku gemari. Hehe

Lady of Leisure berkata...

teringat mee udang balik pulau..

fabulous.farah berkata...

tapi mee udang itu nampak sungguh menggamit

日月神教-任我行 berkata...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

蔥油餅Jon berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社