Khamis, 28 Januari 2010

KERIANGAN BERGANDA

Oh ada dua kehepian aku untuk hari ni.

Happy 1
Hubby tak jadi gi kl meninggalkan aku dan anak2. Walopun aku siap paksa2 suh dia pegi. Tp dlm hati dh terbayang betapa letih nya aku nak menguruskan anak2 di hari weekend. So, adalah sgt gumbira bila dia tak jadi pegi. Akan tetapi weekend depan rasanya wajib lah kut dia gi sana. Ada hal yg agak mustahak bagi dia. Aku tumpang haru biru kan ajer. Oh minggu ini adalah hepi, minggu depan tu hadap ler.


Happy 2
Oh yeahhhh!! Beg idaman ku sudah sampai. Dah lama duk mengidam beg hitam. Akhirnya setelah beratus kali memujuk hubby supaya memberi ijin (err..duit sendiri tapi tetap kena mintak izin taw. Mek kan isteri mistali), maka diizinkan dengan syarat dia kena pilih.

Fuhhh...nasib baik yg dia pilih aku berkenan.

Eh korang kalo nak beli beg, pegi beli ngan adek cheq yer. Servis terbaek wokk punya. Ailabyu la cheq!!!




Beg punjut coklat. Ngeh ngeh.












































Isi dalam nya. Membuat kan ku tersenyum riang. ali signature large hobo.



Sudah tertunai impian pasal henbeg utk 2010. Beg sampingan tak di kira yer!










Oh, dan cheq sungguh baik hati. Terharu beb terima lovely gift dari cheq. Harus mek wangi sepanjang hari. Wawawawa








Nanti korang pi blog cheq ya.

13 ulasan:

sisdee berkata...

i JELES ngan kegumbiraan itu...
posing le sket :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

wah santekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ;-)

jue mj berkata...

tgk kat mrs azrol shop td, STYLE#: 14324


the price: rm1190 including delivery charges
walamak.... kv, mahai tuh.... patut la kena mintak izin hubby.... kalu hubby ju mesti dia jwb : takde maknanya, tg kita kaya dulu ek yang!!!!

eynda berkata...

Amboi....lawa handbag 2010 :-)

Purpleheart berkata...

seronoknyaa dia..

zailamohamad berkata...

mak meroyaaaaaan aaaaaaaaaaaaaahhhhhh
akak ku xdapat terima hakikat yang beg Coach mu itu makin bertambah, beranak pinak gituuuu..arghhh jelesnya

KV berkata...

Sisdee
alahai..segan la plk nk pose bagai. Ngee

Diana
hepi hepi hepi

jue,
oh jue, yg mek punya tu takde la sampai ruby riban. Eh item nombor berapa ntah, lupa la.

Eynda
boleh lah dok?

Sue,
iyer hati sungguh gumbira

zaila
sabar dik. Untung kedai online tu wajib mu beli sbg reward.

honeylanz berkata...

kalu has tu bkn senyum sampai telinga dah. mine ali hobo in silver the kecik one. n i'm happy for u too ;)

pB berkata...

tak terbeli

MushroomCute berkata...

Sedang berkira-kira nak ke Bazar Gbatu Feringgi untuk membeli barang sebiji handbag... Nak pilih apa ek? Bonia? Coach? Sembonia? Elle? banyak lg tu..mahunya meroyan tgok handbag ghibu2 tu bergantung2 dengan cunnya...

Lady of Leisure berkata...

tumpang gembira hihi

KV berkata...

has,
tenkiu

pB,
saja berkongsi kegembiraan kat sini. Harap tak di salah anggap.

mush,
wajib beli tu dik. Gucci ka? Hehe

lady,
tenkiu yang

~Eila @ Along~ berkata...

wahhh kak kv...ali idaman me jugak..tp dah dpt lain so maybe next time arrr..hehe coach best wat lenjan..