Rabu, 27 Januari 2010

KERANG BUSUK

Dah banyak hari aku asyik duk tersengih sorang2. Hak hak. Kalo org cakap aku gilo pun munasabah. Tapi mmg takleh nak kawal la. Nak tersengih jek. Ah, sudah.

Hiks

Kes:
Wife ex boifren BFF zaman remaja aku dah keje skali ngan aku.

Haha. Kecik nya dunia.

Tak sabar aku nak chat ngan A. Dah lama mek tu tak online. No hp dia aku hilang. Huhu. Tak sabar nak bergossip ni. Banyak aku nak cerita. Wakaka

11 ulasan:

sisdee berkata...

muahaahahhahahahahahaahahahahh...
(glo aku)

gossip jgan tak gossip!!

KV berkata...

sisdee,
syok kenang kisah zaman dulu neh.;P

Tijah berkata...

apakah perasaan anda?

hahahah

jue mj berkata...

BFF tu apa?

honeylanz berkata...

tetiba nk mkn kerang rebus..hehhehe

superheroes' mom berkata...

wahhhh...banyak bahan ni...hikksss :)

zailamohamad berkata...

Kak KV, jange lupa join contest kat blog Zaila deh, dakpo dokleh g pon janji dapat join contest, silap hb buleh menang hadioh, nati akak ajak saing2 akak join sekali yaaa;)

Purpleheart berkata...

kecik ye dunia ni sebenarnya..

Lady of Leisure berkata...

pi mai pi mai tang tu hihi

KV berkata...

jah,
mcm2 nok. Yg pasti aku tersengih sorang2 mcm org gilo. Hak hak

jue,
best fren foreva. Hihi

has,
jgn sakit perut sudah

superheroesmom,
mmg byk sgt ni.

zaila,
oke, tp akak tak nak join peraduan, cuma mmg nak wat entry khas utk kedai zaila tu. Ok kan?

sue,
ha, mula2 tau mmg terkejut gilo.;P

lady,
tu la pasal

sya berkata...

laa ingatkan kenapa lah pulak.. ropanya nak bergossip