Ahad, 17 Januari 2010

CERITA DINA LAGIK

Adoii.. tak abih2 cerita anak dara aku mengambil tempat. Kasi can lah yer

Uish..lepas demam mmg meragam manja tak bertempat. Takdak peluang langsung nak rest atau buat keje lain. Asyik nak dukung jek. Kalo buah dokong sedap jugak. Menangis je keje nya. Sabar3x. Dengan abah dia langsung takmo siap marah2 sbb abah selalu paksa dia makan ubat dan sapu ubat.

2-3 hari lps demam dia sakit mulut takleh makan. So, bagi aiskrim jek. Tu pun tak makan sgt. Baru semalam kami perasan rupa2 nya lidah dia kena ulser. Patut ah menyusu pun sakit. Dan sudah tidak mahu SUSU MILO, agaknya serik masa duk vomit tu hari kut. Kembali lah abahnya membeli mamil gold step 3 semalam. Hak hak

Pastu pulak, nyamuk banyak gilo. Mmg gatal2 habis satu badan. Makanya tugas mama nya untuk menggaru belom selesai. Lenguh jari jemari mek okies.

Baru malam tadi tido dgn tenang. Baru rasa nikmat tido. Hehe. Syukurrr

8 ulasan:

Ain berkata...

elok la ko bagi dia eskrem kv, sbb dulu masa tekak aku kena ulser doktor pun sugesst aku makan eskrem ni...

Lady of Leisure berkata...

cian dina... moga cepat sembuh ya..

aNIe berkata...

Sian dina...dah baik ke lidahnya tu...agaknya panas kot susu milo tu...

zailamohamad berkata...

Biasolah anak tino kan memang cenggitu, manje semacam aje!! samelah ngan anak oghe, nak layan dio sokmo jah

fabulous.farah berkata...

huhuhu..manja dina ngan kv. setengah budak pompuan manja ngan abah

go beyond the horizon berkata...

pasang lah window netting kat pintu grill, tingkap. jgn dedah bilik pintu bila dah petang.

lagi satu beli lampu purple yg tangkap nyamuk. ala besar screen computer dah cukup. pasang waktu senja dan malam. dlm gelap menghurung. pastu takde la kacau kita.

tak pun pakai kelambu...ok tu..

zarin berkata...

moga cepat sembuh ye dina..ciannn dia

KV berkata...

ain,
a'a, doc pun suh makan eskrem

lady,
tq

kak anie,
masih dlm proses penyembuhan cuma kdg2 demam2.

zaila,
aduii..bab manja tu tak tahan beb!!

farah,
ye lah, akak pun heran, patut nya dia kena manja dengan abahnya. Hak hak hak

gbtz,
bilik air dlm bilik dah buh jaring nyamuk, cuma kdg2 tingkap lupa nak tutup awal. Ha, idea lampu purple tu pun best jugak tu. Tq

zarin,
tenkiu.